Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben? Hagyjam elmenni?
A helyzet az hogy szules utan felborult a hormonhaztartasom es siman felugrott ram vagy 20 kg. Mindig ugyeltem ra h csinos legyek de ezzel most nem tudok mit kezdeni. Szinte hetente jarok orvoshoz h rendbe tegyek ami felre ment. Gyogyszert szedek, dietazom, mozgok de semmi valtozas nincs.
A ferjem el akar hagyni emiatt engem, nem erdekli h ez nem rajtam mulik. Itt vagyok a 4 honapos kicsivel es nem tudom hogyan magyarazzam el neki h ez nem marad igy.
Férjnek nem jó férj. Ha az én párom csinálna ilyet, akkor
gondolkodás nélkül két lábbal rugdosnám ki a lakásból.
Ha te nem vagy megelégedve magaddal az egy dolog, de
a férjed az NEM csinálhat ilyet! Ha ezért képes lenne
simán elhagyni, akkor ne is sírj utána! Eltartod a gyereket
az ő jelenléte nélkül is, majd fizeti a gyerektartást,
szépen leadod azt a 20 kilót, ismét olyan csinos leszel
mint régen. Mikor ismét lesz önbizalmad, akkor elmész
ismerkedni, és jobban megválogatod a kiszemeltedet.
Elolvastam az első kommentet meg a te két válaszodat.
Több nem is kell.
Te hàborogsz azon ha azt írják hagyd el ??? Miért is ??? Szülés miatt híztál és ezért akar elhagyni a férjed. Ez jó? Ez normális ?? Gratulálok a gondolkodásodhoz. Ragaszkodj egy olyan pasihoz aki eldobna a szülés utáni plussz kg ok miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!