Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik különösebb ok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik különösebb ok miatt szakítás?

Figyelt kérdés

Lényegében az történt hétvégén minden rendben volt, én úgy éreztem,hétfőre szakított

Együtt voltunk kb picivel több mint 1.5 éve erre kaptam egy pár mondatos üzenetet este,hogy sajnálja stb,legyünk azért jóba,ne legyen harag,ne keressem magamba az okot nem vagyok hibás

Kb sokkot kaptam most mi van,egyátalán észhez tér-e felfogja-e mit csinált, 18 ő

Gondolom van egy 3. De hát hogy ezt át fontolta-e...nem olyan lánynak ismertem meg egyátalán.

Azért gondolkodtam de olyan hibát nem tudok mondani,oda figyeltem rá végig tényleg,éreztettem is a jövőt

Szoval ja,kicsit most le vagyok fagyva,írni se merek neki.Természete nehéz kicsit de hát..nem érzem meg érdemeltem volna ezt így,elég sokat vittem bele tényleg,romantikát stb..

2021. febr. 22. 22:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Naa az uccsó 2 hozzá szólóval egyet értek,mert,tényleg én úgy érzem komolyan vettem ahogy kell,ezt éreztettem is,elvileg örült ő is ennek,elmondása szerint nem volt neki ilyen, oda volt meg vissza hogy udvarias meg nemtudom mi voltam szüleinek legalább is eztmondta. Ezért nézek bambán most,hűség,bizalom stb nem kellett tartania mint amibe része volt
2021. febr. 24. 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szabad velük túl jónak lenni, hidd el ez tapasztalat. Persze majd jönnek ők meg az okosok, de a gyakorlat valahogy ezt mutatja az esetek 95%kában.
2021. febr. 24. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Jesus. A nőgyűlölők társasága... Egy két nő nem érdemli meg, vagy valami, esetleg több személyben csalódtatok és ti már az összes nőt így lealacsonyítjátok.

Grat. Xd

2021. febr. 24. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem nem nem, tisztelet a kívételnek, de sajnos szép számban van az általunk leírtak, főleg manapság.
2021. febr. 24. 12:42
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nem szabad velük túl jónak lenni"

"A nők megbízhatatlanok"

"Soha ne bízz meg egyben sem"

Ez az összes nőre utal, és egyiknél sincs oda írva, hogy tisztelet a kivételnek. Mindkét nemben vannak Olyanok. Azzal, hogy ti csalódások miatt így bántok a nőkkel, pont hogy emiatt nem fogtok normálisat találni.

2021. febr. 24. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Igazad van. Aki megérdemli azzal igenis jól kell bánni, csak sokszor a legjobb emberismeret is kevés.
2021. febr. 24. 17:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Igazából,megérdemelte a jó bánást,ő is igyekezett viszonozni/kimutatni,érzékeny ember,

Szimplán hát.. most mit mondjak.. meg unt? Kipróbál mást. Nyilván rossz érzés,néha még fel merül bennem észhez tér de hát,180 fokot vett szembe velem mert nem szeret gondolom,elmúlt a nagy láng,na meg már ott a másik.

Csak azért vagyok picit optimista mert tényleg nem volt köztünk probléma,legalabb is amivel lelkileg mondjuk meg bántottam volna,kiabálasok ilyenek

2021. febr. 24. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!