Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik különösebb ok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik különösebb ok miatt szakítás?

Figyelt kérdés

Lényegében az történt hétvégén minden rendben volt, én úgy éreztem,hétfőre szakított

Együtt voltunk kb picivel több mint 1.5 éve erre kaptam egy pár mondatos üzenetet este,hogy sajnálja stb,legyünk azért jóba,ne legyen harag,ne keressem magamba az okot nem vagyok hibás

Kb sokkot kaptam most mi van,egyátalán észhez tér-e felfogja-e mit csinált, 18 ő

Gondolom van egy 3. De hát hogy ezt át fontolta-e...nem olyan lánynak ismertem meg egyátalán.

Azért gondolkodtam de olyan hibát nem tudok mondani,oda figyeltem rá végig tényleg,éreztettem is a jövőt

Szoval ja,kicsit most le vagyok fagyva,írni se merek neki.Természete nehéz kicsit de hát..nem érzem meg érdemeltem volna ezt így,elég sokat vittem bele tényleg,romantikát stb..

2021. febr. 22. 22:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Különösebb ok nélkül,bocsi lemaradt az
2021. febr. 22. 22:32
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Ez hányadik ilyen kérdésed már?
2021. febr. 22. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 18 éves lányról van szó, akkor egyszerűen kinőtt téged. Ilyenkor még nagyon erősen és gyorsan formálódik az ember személyisége.
2021. febr. 22. 22:48
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
Simán van, a nők jelentős része totál érthetetlen és kiszámíthatatlan ösztönlény. Hiába vagy kedves és aranyos vele, ha megun lapát.
2021. febr. 23. 00:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Legalább személyesen megtisztelhetett volna a számítással...

Egyébként ezt tőle kéne kérdezni, hogy mi az oka.

2021. febr. 23. 06:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezen filózni, talált mást. 18 éves korban gyakran megesik.
2021. febr. 23. 06:54
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Ja és ezt nyugodtan mondhatjuk különösebb oknak.
2021. febr. 23. 06:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban úgy se tudnék beszélni vele,gondolom nagy most a szerelem.Személyesen jobban esett volna ez az egész,meg nem a kifogások,volt aztán itt mindennap valami más.Az okot csak abban kerestem mit csinálhattam olyat amennyire ezt válthatta ki,sejtésem szerint a köd ugye le ment,ettől megijedhetett,fiatal, kell az új nagy "láng"haverkodni hogy meg miért akar azt nemtudom.
2021. febr. 24. 03:58
 9/17 anonim ***** válasza:
8%
Orulj annak, hogy fiatalon tanultad meg a lenyeget: A nok megbizhatatlanok.
2021. febr. 24. 05:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Pontosan, teljesen SOHA ne bízz meg egyben sem.
2021. febr. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!