Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik különösebb ok miatt szakítás?
Lényegében az történt hétvégén minden rendben volt, én úgy éreztem,hétfőre szakított
Együtt voltunk kb picivel több mint 1.5 éve erre kaptam egy pár mondatos üzenetet este,hogy sajnálja stb,legyünk azért jóba,ne legyen harag,ne keressem magamba az okot nem vagyok hibás
Kb sokkot kaptam most mi van,egyátalán észhez tér-e felfogja-e mit csinált, 18 ő
Gondolom van egy 3. De hát hogy ezt át fontolta-e...nem olyan lánynak ismertem meg egyátalán.
Azért gondolkodtam de olyan hibát nem tudok mondani,oda figyeltem rá végig tényleg,éreztettem is a jövőt
Szoval ja,kicsit most le vagyok fagyva,írni se merek neki.Természete nehéz kicsit de hát..nem érzem meg érdemeltem volna ezt így,elég sokat vittem bele tényleg,romantikát stb..
Legalább személyesen megtisztelhetett volna a számítással...
Egyébként ezt tőle kéne kérdezni, hogy mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!