Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítàs után 2 héttel felhívott az exem,de kinyomtam.Jól tettem?Egy másik lány miatt hagyott el.
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 18:37
1/13 anonim válasza:
Igen, mostmár semmi közötök egymáshoz. Ha valamit akar beszélje meg az új nővel.
2/13 anonim válasza:
Én azért kíváncsi lennék, mért keresett, hátha valami más miatt.. bár nem valószínű.
3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj h felkavar..mar kezdek jol lenni
2021. febr. 22. 18:41
4/13 anonim válasza:
ügyes vagy. most menj főzz egy finom meleg kakaót.
5/13 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valami ott maradt nála, vagy nálad azért keresett.
6/13 anonim válasza:
Ja értem, akkor mért nem tiltod le? Vagy ha még reménykedsz, akkor vedd fel. Bár ha azt megtette, hogy más miatt otthagyott, akkor inkább tiltanám.
7/13 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, bssza meg magát!
8/13 anonim válasza:
Helyes, ettől lesz a legjobban összezavarodva...
9/13 anonim válasza:
Tud uzenetet irni, ha valami ottmaradt, szoval emiatt nem kell aggodni.
Ha felkavar, jol tetted. Csak elvi okbol nem csapnam ra, de hogy vedjem a sajat lelki bekemet, ugy siman.
10/13 anonim válasza:
Jól. Én ezért tiltom mindet, mert mindig felcseszik az embert, amikor jobban lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!