Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik srácban szeretett bele baratnőm,de miért beszél velem?
Napok óta érzékelek 3.félt a dologban ami be is bizonyosodott,be is ismerte, elv szereti is.De semmi köze állítólag a szakitásunkhoz,pedig 1 hónapja csak lassan,na de mindegy,legyen az ahogy mondja.
Mi a francnak akar barátnak meg ne legyen harag stb? Jó oké nem veszekedtünk stb,ő rá jött a dili.
De eskü nem értem,tényleg nem ártottam stb neki,meg elmondása szerint ne okoljam magam ő 19,én 26
Most egy köztes van kb 22-23
De ez a 2 naponta kapcsolatot vesz fel velem,vagy hogy aggódik mert egyik nap meg nem utaztam azon a tömegközlekedési eszközön..néha magas ez
Ez elég meredek így.Beszéltünk telón is,úgy hallom a hangján rideg,jó hát ilyenkor milyen legyen persze,de kérdezgetem stb,nyugtat nem mellettem történt ez nem tettem rosszat ő vele,de hogy úgy nézki alakul a dolog,szóval így fullra elmondta,szikrát alig kaptam
Na és akkor ez a ne harag legyen,barátság
Pár évet együtt voltunk szóval csak azért zavar inkább ez hogy pár hét alatt fél lábbal az újba már?
Az igaz,legalább is abban a kor osztályban.Amúgy szó szerint ez volt ,egyiknap semmi,másnap meg puff. De legyünk jóba azért.. édes Istenem
Aztán el sírta magát mert most hogy én azt gondolom róla alattam ment ez a dolog már. Elég gázul jön ki pedig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!