Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktak szakítani a több évig eggyütt lévő párok?
Sokan első felindulásból vagy düh bőlhadják ott a párjukat. Az ilyen hamar megoldódik álltalában.
"De mi van akkor hogy szakít az akik évek óta csak azért vannak együtt a (párjával) hogy ne legyenek egyedül??
Évek óta el szeretném hagyni már az asszonykámat, segítem és fejlesztem régóta de mindíg történik valami ami miatt még maradok melette. És a bajba nem akarom már magára hagyni, mert amúgy nem egy rossz lelkű asszony.de (Pl most jött ez a covid)
De úgy érzem hogy teljesen ellehetetlenít rám telepszik, sem önmagam sem a lelki békém nem találom meg mellette.
A céljaink sem ugyanazok ahogy észrevettem. Pénzt sem tudok félre tenni igazán mert mindíg van nyűglődés. A családjával sem vagyok igazán jóba.
Mondtam neki többször is a problémát, de megoldás évekóta nem született.
De ez így nem mehet tovább..
Hogy lehet ezt megoldani??
Legszivesebben fognám a kiszekrényem az összes ruháimmal bedobnám az autóm csomagtartójába és elhúznék valahova! De ez a baj.. Hova?!
Két hosszú kapcsolatból léptem ki eddig. Mindkettőnél leültem velük, és elmondtam, hogy már nem érzem jól magamat és hogy nem szeretném folytatni. Keress egy albérelet és költözz oda, ha egyedül nem tudsz fenntartani egy egész lakást, akkor szobát keress. Szakítni nem könnyű, akkor sem ha te vagy a szakító fél.
Ha te már próbáltad megoldani és jelezted is a párod felé, akkor te meg tettél minden tőled telhetőt. Ne húzd még jobban, neked is és idővel neki is jobb lesz.
Rossz a hirtelen fellépő egyedüllét és csönd. Azt hogy oldja meg az ember?
Régen egyedül oldottam meg az életem. De azt se tudom hogyan álljak már neki a dolgoknak.
Igen, elhiszem. De barátaid csak vannak akivel megoszthatod. Amúgy sem olyan szörnyű egyedül élni, meg vannak az előnyei is.
Amikor egyedül éltem nekem nagyon sokat segített a kutyám. Így sosem éreztem magam egyedül.
Inkább legyél egyedül, és majd megismersz valakit, mint a pároddal szendvedni. Szerintem.
Az a baj, hogy mástól várod a megoldást....
Pl a családjával nem jövök ki... Ez tipikusan olyan probléma amit EGYEDÜL nem fog tudni megoldani mert te is kellesz hozzá...
A pénz probléma, hogy nem tudsz félre tenni.. Menjetek akkor külön kasszára..
De az a baj, hogy te se tudod igazán mit akarsz...
Lehet nem lesz időd elődönteni, mert előbb kirak téged
Őszintén, mégis tisztelettel.
Nemrég vetettem véget a hosszú kapcsolatomnak, és rengeteget rágódtam rajta... :/ Viszont már nagyon rosszul éreztem magam. Nem fejlődtünk sehová, nem voltak közös célok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!