Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm? 32f/30n

Figyelt kérdés

Amikor megpróbálok vele valamit megbeszélni, akkor midig az jön ki a végén, hogy ez a probléma csak belőlem jön, hogy én kivetítem a saját félelmeimet rá és ő csak tükröt tart elém.

Azaz állítása szerint ilyenkor ezek a problémák nem is léteznek, csak az én agyamban.

De 95%ban ez a "megbeszélés".

Lehet ezzel valamit csinálni? Meg lehet magyarázni, hogy nem elnyomott gyerekkori sérelem vagy bizalmi gondok miatt vetítem ki a saját problémáimat egy adott szituációban-vele kapcsolatban,

Hanem pl hogy egyszerűen csak nekem nem esik valami jól amit ő csinál és ezt esetleg meg kellene értenie?

Nem féltékenykedek, nem osztom be az idejét, nem járok a nyakára, de például a heti egy fix bepiálós csajbulikat annyira nem értékelem. Szólok neki, hogy egyszer elmennék én is, vagy hogy egyszer kihagyhatná, akkor morog, hogy én a szabadságában korlátozom.

Amikor viccesen megjegyzem, hogy két hónapja kerülgetjük a porcicákat a lakásában, akkor megsértődik.

Felajánlom, hogy csináljuk meg fél óra alatt, akkor kikéri magának, hogy én nála takarítok.

Amikor elmosogatom a tányérokat akkor leszól, hogy miért nem rakom be a mosogatógépbe.

Adok enni a macskának-kutyának akkor túl sokat vagy túl keveset adok.

Azt mondja, hogy ő így önmaga és nem fog semmi kedvéért ebből alább adni.

Amikor mondom neki, hogy dehát azért ésszerű kompromisszumokra csak készen áll a párkapcsolatban, akkor azt kapom, hogy ő így olyan amilyen és én fogadjam el őt.

Vagy azt kapom, hogy én nem is szeretem őt.

Azon agyalok, hogy ennek így nagyon nem lesz jó vége, nekem ez a folyamatos idegben élés nehézkes és nem is nagyon tapasztaltam előző kapcsolataimban.

2021. febr. 15. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"ennek így nagyon nem lesz jó vége"

Helyesen látod!

"Amikor mondom neki, hogy dehát azért ésszerű kompromisszumokra csak készen áll a párkapcsolatban, akkor azt kapom, hogy ő így olyan amilyen és én fogadjam el őt."

Tipikusan az önző, alkalmazkodásra képtelen emberek szövege ez. Aki szeret, az hajlandó kompromisszumokra. Aki nem, az gondolkodik így.

Ez a lány egyvalakit szeret, de őt nagyon: saját magát.

Őszintén mondom, az ilyen nő feleségnek is, anyának is teljesen alkalmatlan.

2021. febr. 15. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miért nem szakítasz? Mert ha mindent, ami szar, nem veszünk figyelembe, akkor AMÚGY jó a kapcsolat? A világon minden jó, ha a szart levonjuk belőle.
2021. febr. 15. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen novel miert vagy egyutt?
2021. febr. 15. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ezt egyedül nem fogod tudni megoldani. Menjetek el párkapcsolati terápiára és a kommunikációd során nagyon figyelj rá, hogy asszertív legyél.

Mondjuk téged zavar, hogy ekkora kosz van a lakásban ês egyedül kell kitakarítanod. Szeretnéd, ha hetente egyszer takarítanátok.

Vagy zavar, hogy minden pénteket egyedül kell töltened, mert magányosnak érzed magad, szeretnéd, ha minden màsodik hétvégén járna csak bulizni.

És igen, azért szeretnéd mert a gyerekkorod miatt ezt fontosnak érzed, legyen kedves és fogadjon el téged.

De szerintem ezen nem lehet változtatni, jobb lenne új párt keresned, ha zavar...

2021. febr. 15. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es, rosszul látod. Írta, hogy nekiállt volna takarítani, és megkapta, hogy ne takarítson az ő (lány) lakásában. Vagyis ne takarítson, de ne is akarja, hogy a lány takarítson. Mit tegyen? Viselje el a koszt, ameddig a barátnőt ez nem zavarja. Na, ez nálam kicsapná a biztosítékot.
2021. febr. 15. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Ismerek egy nőt, 38 éves, soha nem volt pár hónapnál tovább tartó kapcsolata, mert elmenekültek tőle a pasik: "én nőként mindent elő tudtam teremteni magamnak, nincs szükségem arra, hogy eltartson a pasi" Emellé pedig olyan a stílusa (mert ő független nőként megteheti -.-), hogy már ismerkedni se akar vele senki.

Szerintem nem fog változni a barátnőd...

N.

2021. febr. 15. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megmondta, hogy ö ilyen és nem fog változni, akkor csak azt tudod tenni, hogy magaddal megbeszéled, ezt te el akarod/tudod fogadni, vagy nem? VÁLASZTASZ és cselekszel. Ennyi!
2021. febr. 15. 12:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azta, de túlárazott vulva! :D Fele ennyi ideggel kétszer olyan jót kaphatsz!
2021. febr. 15. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazad van ennek nagyon nem lesz jó vége.

Amúgy azt hittem 30x körül már kinőnek az emberek a "csak csaj buliból"...meg úgy általánosságban...a nagy bulickolásból.

Tapasztalatom eddig az ,hogy a "csaj buliknak sosincs jó vége hosszú távon.

Ez a fogadj el én ilyen vagyok...erős független te meg egy kis cscska szr...<<a többi szövegével kb ezt mondta neked.Szal légy férfi és hagyd a fenébe.

Hidd el az ilyen nőknél 1000000000 jobb egyedül lenni.

Ez kb az alkoholista munkanélküli pasi megfelelője.

2021. febr. 15. 23:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Tegnap megpróbáltam vele megbeszélni a dolgokat és konkrétan megkaptam, hogy nem fogadom el és nem szeretem.

Felálltam és megköszöntem az eddigieket.

Köszi mindekinek a válaszokat!

2021. febr. 16. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!