Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért jó ez nekik, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó ez nekik, hogy a hátam mögött csinálják?

Figyelt kérdés

Pár hete szakítottam a barátnőmmel, mert kezdett nagyon jóba lenni az egyik barátommal. Állandóan találkoztak, iszogattak, és együtt voltak. Ezalatt az idő alatt meg is romlott a kapcsolatunk, és szakítás lett a vége. Most eltelt egy kis idő, és még mindig állandóan együtt vannak, annyi plusszal, hogy múltkor a tudtomra jutott, hogy együtt is aludtak. (Egyszer régebben is, közvetlenül azután, miután szakítottunk.) Tehát ezek után kb. egyértelmű, hogy összejöttek.

Viszont ez egy ideig nagyon zavart, mára elengedtem, hisz aki menni akar, az hadd mennyen... Ami most a legjobban zavar, hogy nem képesek felvállalni előttem a dolgot. Kb. hülyének néznek. Mondtam a barátomnak, hogy nem zavar, nyugodtan legyenek együtt, erre azt válaszolta, hogy nem is tetszik neki a lány, és nemtudná elképzelni a barátnőjeként.. Persze úgy mondta ezt, hogy nem nézett a szemembe közbe.

Ezzel mit tudok kezdeni? Naponta találkozok velük, és nagyon zavar, hogy hülyének vagyok nézve.

2020. okt. 18. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Nem biztos h hazudott. Lehet tényleg nem akar vele osszejonne, csak időnként megdugja és ennyi.
2020. okt. 18. 23:56
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Másik lehetőség, hogy szégyenli, attól hogy téged elhagy, még nem biztos hogy teljesen érzéketlen, és pl. tudja hogy neki rosszul eset volna fordított esetben.
2020. okt. 19. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot csinálj. Az egyik aki a "barátod" az nem a barátod mert egy barát nem mozdul rá, nem dugja meg a másik nőjét. Ezt nem barátnak hívják hanem sz.házi ...-nak.

A másik hogy tojjál rá, megérdemlik egymást, ne foglalkozz vele. Az exed, az exed, más f.a jobban kellett neki, örülj neki hogy megszabadultál tőle! Ha nem a "barátoddal" akkor lelécelt volna mással. Zárd le, nyiss mások felé és ne érdekeljen mit csinálnak és mit nem ő dolguk.

2020. okt. 19. 00:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3massal ertek egyet
2020. okt. 19. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!