Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért könnyebbültem meg ennyire szakítás után?
Figyelt kérdés
Mindig rossz érzés volt megválni valakitől, akit szerettem. Őt is szerettem, de haraggal váltam el tőle és utolsó beszélgetésünkkor az összes sérelmet rázúdítottam, persze ő nem támadt vissza semmivel. Csak némán tűrte. Mindig nyugtalan, szomorú, depressziós lettem szakítások után. Most annyira nem. Mitől van ez?2021. febr. 11. 14:47
1/8 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy szívesen maradtam volna vele, de nem változtatott 1-2 zavaró dologban. Pedig nem voltak nagy kérések.
2021. febr. 11. 14:48
2/8 anonim válasza:
Most jól érzed magad, mert kiadtad magadból.
Azaz, dehogyis érzed jól magad, hiszen itt kérdezel a te saját érzéseidről.
Szerinted ki tudna válaszolni erre a kérdésre?
3/8 A kérdező kommentje:
Aki mondjuk hasonló cipőben járt már. Ha nem tudsz rendesen válaszolni miért írsz?
2021. febr. 11. 15:00
4/8 anonim válasza:
Szerintem a harag miatt. Velem is volt ilyen. Hiába szerettem, ha voltak dolgok, amik nem működtek és megölt bennem sok mindent, úgy már nem ugyanaz. A végén meg ledobtam és megkönnyebbültem.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem csak vele váltam el haraggal.
2021. febr. 11. 15:08
6/8 anonim válasza:
Mikor lett vége? Te a férfi vagy vagy a nő?
Először én is megkönnyebbültem, mert tele volt felém elvárásokkal, de ő közben csúnyan elhanyagolt. Szakítás után olyan volt mintha repülnék. Most 5. hónapot taposom, és őrülten hiányzik. Kínoz hogy nincs velem...
7/8 anonim válasza:
Most meg ugy erzed nyertel, aztan par het honap mulva jon elo hogy megis milyen rossz egyedul. Vagy nem.
8/8 anonim válasza:
mert tied volt az utolsó szó, elégedett vagy és lényegében büszke. te voltál az, aki megbántottad a másikat, így nem téged ért a sérelem, emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!