Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehetne túllépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne túllépni egy év után?

Figyelt kérdés

Szakítás egy éve nem beszéltünk, de nincs nap hogy ne gondolnék rá

Feltételezem hogy van már valakije, ha nem is kapcsolat de komoly udvarló. Nem tudom a gondolatot kiverni a fejemből, mindennap rá emlékszem. Feltudom fogni hogy nem kéne már ezen rágódni és azt is hogy már esélytelen még csak az is hogy viszontlátom valaha. Mégis nemmúló az érzésem iránta.

Mit tehetnék, hogy elmúljon az érzés, hogy ne vigyem tovább magammal azt aminek már vége?

2021. febr. 8. 02:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel, hogy ő nem azt érezte irántad, amit te iránta. Egy viszonzatlan szerelmet le lehet zárni. Egy viszonzottat, ami külső okok miatt nem válhat valóra, lehetetlen.
2021. febr. 8. 02:10
 2/3 anonim ***** válasza:
1 éve vagyok szingli, nekem már sikerült lezárnom magamban a dolgot. A környezetváltozás, új munkahely, új emberi kapcsolatok, rengeteget segítettek azon, hogy túllépjek. Mondván, hogy járj társaságba, fogj bele egy új hobbiba, ahol szintén lehet ismerkedni, de a jelenlegi hekyzetben ugye ez nem olyan könnyű...
2021. febr. 8. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen együttérzek veled, ugyanabban a cipőben járunk. Szerintem sose lesz olyan jó már mint akkor. Teljesen megváltoztak a érzelmeim, sosem tudom már bízni egy kapcsolatban sem, és a nőkre se áhítattal nézek már többet.
2021. febr. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!