Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért akar velem beszélni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem beszélni és találkozni , ha mondom nekem ez így nem esik jól?

Figyelt kérdés

Hétvégén szakítottunk a párommal. Ennek oka az volt, hogy már vagy 10 hónapja vártam arra, hogy összeköltözzünk, nem történt meg és egyre feszültebb lettem ez miatt a dolog miatt. Keveset is találkoztunk és átverve éreztem magam. Mind a ketten harmincas éveinkben járunk. Többször mondtam neki, hogy ha nem akar velem lenni azt mondja, mert nekem is akkor rendezni kell az ügyeimet. Ő is én is sokat dolgozunk. A hétvégén azt mondta, hogy az elején lángoló szerelemmel szeretett, de már nem érzi ezt, mert sokat nyomasztottam. Mondtam rendben, elfogadom, de akkor haggyon békén.

Olyan reakcói vannak, hogy ha ledoktorál, tárgyaljuk újra, nézegette a gyűrűmet, mert vettem magamnak egyet és kérdezte, milyen kő tetszik nekem. Azt mondta, megjegyezte leveles formát. Azt is mondta, hogy ragaszkodik hozzám. Tegnap este mondta, ma szeretne eljönni hozzám, de mondtam legyen a vasárnap,mert nekem ez fáj így. Akkor erősködik, hogy de pedig szivesen jött volna. El fogok költözni másik városba és mondta jönne látogatóba, vigyek le neki pár ruhát. Nekem van egy 3 éves kislányom és mondtam neki, hogy többet én nem szeretnék mellőle elköltözni. Azt mondta, szeretné ezt a város megnézni, képekről tetszik neki, látogatni is szeretne jönni.

Fel akart hívni telefonon, de inkább nem is válaszoltam erre a kérdésre, felhívhat-e. Azért nem mondtam erre semmit, mert kb összetört a szivem most. Benne láttam azt, akihez hozzá tudtam volna feleségül. Mondtam neki, hibáztam, elismerem, nem tudom visszacsinálni. Azt mondta, vissza tudom és azt a nőt, akit megismert (engem), aki nem görcsös, még mindig tudná úgy szeretni.

Köszi, ha elolvastátok.

2021. febr. 3. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Én megszakítanék vele minden kapcsolatot, mert így csak saját magadat kínzod. Ne tudjon hívni, se üzengetni.

Beszél össze-vissza, szeret, nem szeret, tudna szeretni még...

Lépj ki ebből, ne gyötörd magad.

2021. febr. 3. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Egyformán hibásak vagytok:

te: folyton nyomasztottad az összeköltözés témával

ő: húzta az időt az összeköltözéssel, mert először le akart doktorálni

Ő megmondta, hogy már nem szeret úgy mint régen, de ahhoz képest még nem mondott le rólad, mert menni akar utánatok, erölteti a dolgot, hívogat.

Két választásod van: vagy vársz tovább és éltek együtt, vagy leállítod és nélküle folytatod. De az tény, hogy nem tett jót neki az, hogy folyton a nyakára jártál ezzel.

2021. febr. 3. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi én sem értem miért akar veled szóbaállni azok után ahogy viselkedtél vele, elég mazochista típus lehet.
2021. febr. 3. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Addig kapar amíg vissza nem kap, utána megint le fog tojni.

Nem azért csinálja, mert fontos vagy, hanem azért mert új barátnőt találni nehéz feladat.

2021. febr. 3. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak annyit tudok hozzátenni, hogy a nyomasztás, sürgetés, nyaggatás rohadtul tudja mérgezni a kapcsolatot. Nálunk is szakítás lett belőle, kiábrándultam és villámgyorsan elmúlt a lángoló szerelem. Persze mivel nagyon szerettem őt, minden egyes alkalommal azt kívántam bár befogná már a száját de nem vette észre magát, még úgy sem hogy megkértem.

(Ráadásul egy olyan dologgal nyomasztott amiről az ő kedves családja tehetett.)

2021. febr. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!