Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki úgymaradt szakítás után hogy már nem tud szeretni?
Figyelt kérdés
Akiről azt hittem hogy szeretjük egymást, egyik pillanatról a másikra kidobott még régebben. Azóta képtelen vagyok bármiféle szeretetre, arra hogy mégegyszer megbízzak egy párkapcsolatban.. :/2021. jan. 25. 10:59
1/7 anonim válasza:
Hát nekem 32 évesen lett először kapcsolatom és a mai napig úgy vagyok vele, hogy nem élem túlságosan bele magam hogy engem valóban szeret a párom.
Valamiért ez megnyugtat engem.
2/7 anonim válasza:
Természetes, hogy szakítás másnapján így gondolod, pláne ha sokáig együtt voltatok. Fél, 1, 5 év múlva már másképp fogod látni, főleg ha megismersz valakit aki szimpatikus.
3/7 anonim válasza:
#1 Vegulis ez a jo defenziv hozzaallas, ha nem varok el semmit a masiktol, nem is esek pofara.
4/7 anonim válasza:
#2 Hat en meg evek utan sem gondolom, mashogy. Azota volt 1 csajom, vege is lett felev utan, mert kicsit beleszerettem valakibe, de aztan az uj csajjal meg nem ugy alakult, ahogy kellett volna, szoval az egesznek semmi ertelme.
5/7 anonim válasza:
Ez egy állapot de nem marad így.
Hacsak nem vonulsz apácának, akkor fogsz még találni olyan embert akit szeretni fogsz.
Lehet fogalmazni úgy is, hogy ez egy amolyan nyavajgás :)
6/7 anonim válasza:
Igen. Sok idő elteltével is maradt ez az állapot. Nem hiszem, hogy lenne már olyan, mint régen.
7/7 anonim válasza:
4 évvel válás után is úgy érzem, hogy fölösleges szeretni, pedig nem csaltak meg, nem ilyenért lett vége. Magában a szeretetteljes (szerelmes) kapcsolatban, mint "intézményben" csalódtam, nem egy emberben. F50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!