Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Hosszú lesz)
Figyelj, fáj az egodnak, hogy elhagyott. Leírtad te is, hogy kaptál több esélyt, de nem éltél vele, nem változtál.
,, mostmár tudom mit kellene tennem"-eddig is tudtad, mégsem tetted.
3 éves kapcsolatban 1 éve nincs szex? Figyi, nő vagyok, és nincs valami nagy étvágyam. De én is kiszeretnék a páromból, ha férfi létére nem mászna rám hetente 1x legalább.
Nem most kellene a sértődött kisfiút játszani, aki nem kap századik esélyt a változásra. Az exed már nem szeret téged. Elmúltak az érzései és innen nincs visszaút. Akkor kellett volna gondolkodni, mikor elkezdett ellaposodni a kapcsolat.
Nyugodtan lepontozhatsz, mert nem tetszik a válasz, sajnálom. Én sem vagyok érzéketlen, épp egy 8 éves szakítást dolgozok fel. De ennek már annyi, nem szeret, zárd le. Vége. Ha a csillagokat lehozod, akkor is vége. Legközelebb hamarabb kapj észbe.
Én sem kívántam sokáig a szexet a párommal, de ennek lelki okai voltak. Beszéltünk róla, ő tényleg változtatott és onnantól a szexszel sem volt gond. Szóval sajnos nem csak várnod kellett volna a csodát.. Valószínűleg nálatok sem a szex hiánya volt a fő ok, az csak egy mellékhatása volt a dolgoknak. Támadni sem akarlak, mert ahhoz is 2 ember kell, hogy egy kapcsolat idáig jusson, tehát ő sem akart már ebbe energiát beletenni, ahogy a kevésbé kívánós időszakomban én sem. Úgyhogy ne magadat okold 100%-ban. Te eljutottál most oda, hogy felismerted, mikor és mit kellett volna máshogy tenned, ez pozitív. Majd ő is vagy rájön, vagy nem, ez már sajnos nem a te dolgod.
Én is sokszor átgondoltam szakítás óta a kapcsolatunkat, végeredményében miatta lett vége, de én is magamba néztem és bizony én sem voltam tökéletes. Én felismertem már akkor, akartam változtatni, de már szintén késő volt. Ugyan együtt voltunk még 2 évig a mélypont után, de már nem volt olyan. Mindamellett, hogy a végére ő engedte el teljesen ezt az egészet és csak sodródott, én hiába igyekeztem, egyéni problémák is kialakultak nála. Segítséget nem fogadta, így duplán hátrányos helyzetben voltam. Sajnos ez ilyen, kell tapasztalni ahhoz és kell, hogy fájjon, hogy a legközelebbi kapcsolatodban már körültekintőbb tudj lenni. Ne aggódj, nekem is borzasztóan fáj, az első párom volt és azt hittem, az utolsó is lesz. Hatalmas törés ez nekem, elengedni valakit, aki mellett "felnőttem". Egyelőre engem sem vígasztal, hogy mással majd jobb lesz, mert még nem zártam le magamban. De ez van, mostmár nem tudok tenni semmit sem én, sem ő, olyan szinten elrontottuk ezt az egészet. Javaslom, hogy mostmár ne azon törd magad, hogy szerezhetnéd vissza, fölösleges energia, amit minél hamarabb a lezárásba és magadba kellene fordítanod, hogy mihamarabb regenerálódni tudj.
Sok sikert.
3-as voltam.
Köszönöm a jó és hasznos tanácsokat, muszáj lesz minél előbb tovább lépnem de akár tetszik nekem akár nem a gyásznak is kell időt hagynom, mert nem fogom tudni magam túltenni ezen. Mellette lettem gyerekből férfi (már hogy fejben) nagyon sok mindent köszönhetek neki és tényleg én is azt hogy ő lesz nekem az utolsó. Megtanított engem szeretni de úgy ahogy arra senki más nem lenne képes. És igen, tényleg két ember kell egy kapcsolathoz, és ha az egyik feladja onnantól már megpecsételődik a kapcsolat sorsa.
Sok sikert kívánok neked. Kívánom hogy megtaláld a boldogságot.
Kaptál kismillió esélyt. Nem éltél vele. Ne most rinyálj, amikor késő. Ha kapnál megint egy esélyt, megint nem változna semmi, mert tudod, hogy mindig kaptál esélyt. Mint a hülyegyerek, akinek az anyja elnézi a hülyeségeit és ki is használja, aztán koppan, amikor mégsem.
Ideje felnőnöd és vállalnod a tetteid következményét, hogy bizony a sokadik ilyen után a másik kiszeret belőled. Tanulj belőle és a jövőben ennek fejében állj hozzá a következő kapcsolatodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!