Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben a szakítás lenne a legjobb megoldás a barátőmmel?
25 éves Férfi vagyok a párom 29. Lassan 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő életemben az első párkapcsolatom, és az első igazi szex is vele volt. (Előtte lévő lányokkal tapasztalatlan voltam és nem élveztem). Elsőre mikor megismertem nem tetszett nekem túlságosan, mert picit ducibb volt. A belős értékei annál inkább vonzottak engem. Mivel ő tett az alakjáért mert nem volt elégedett magával úgy voltam vele hogy ha ez a fogyás lassú is megéri nekem ez a csodálatos lány. Fogyott is sokat és egyre csinosabb lett. Én 10 éve sportolok és egészségesen táplálkozom. Nem ítélek el senkit aki nem fitt és lassabban megy neki mert nekem sem volt ez az út gyors.
Az első évünk csodálatos volt. Azonban az utóbbi 2 évben kezd visszajönni hogy külsőre nem tetszik a testalkata, mert sajnos nagyon elhízott. Már nem tartja az étrendet sem a testmozgást. Mindig azt mondtam neki hogy én támogatom akkor is ha több év nála ez a fogyás. Nem érdekel mennyi idő amíg látom hogy kitartó és ha ki is siklik ami mindenkivel előfordul visszatér az útjára.
Próbáltam többször is neki finoman tudtára adni, hogy egészségesebben kéne táplálkoznia és edzeni. ( estére több tábla csoki meg csipsz...) De az elmúlt két évben szinte alig tett valamit. Sajnos már szégyellek vele mutatkozni és egy éve sokszor gondolok más nőkre. Megcsalni nem fogom de gondolati szinten is zavaró érzés ez nekem. Keveset szexelünk. Nagyon szeretem. Es az a kellemetlen hogy nekem akadna mindig lehetőségem más nővel, egyszerűen csak nem akarom megcsalni őt.
Úgy érzem szakítanom kéne emiatt. De olyan rossz érzés egy jó embert megbántani és egy jó kapcsolatot eldobni mert minden más téren tökéletes.
#11: Mert a nők furák ilyen szempontból. Mi férfiak (legalábbis többségünk) örülne olyan lánynak, aki rajong valamelyik külső tulajdonságunkért vagy akár testrészünkért. A nők meg úgy vannak vele, hogy még egy párkapcsolatban is kiábrándítják őket bizonyos fétisek (nem a durvákra kell gondolni)...
Szóval a duci lány elkönyveli a ducikedvelő srácot beteg, aberrált, perverz állatnak és olyanra vágyik, aki az egészséges testalkatot kedveli, de megbűvölte a jótündér és hirtelen elkezdett vonzódni az ő konkrét személyéhez a 3 milliárd nő közül, minden nő legkülönlegesebbikéhez, főleg a belső tulajdonságaihoz (mert ha csak a szépségéhez azt még a modellkülsejű nők is felszínes tetűnek gondolják) és a nő BELSŐ tulajdonságai kivetülnek a külsejére a tündér varázslatának köszönhetően, így ezáltal valami csodálatos, angyali aura veszi körül, aminek köszönhetően a férfi a nő belső szépségét látja a nő külsejében.
Szóval a nők ilyen tök egyszerű, logikus dolgokra vágynak, csak a férfiak túl egyszerűek és felszínesek, hogy ezt megértsék.
"Elsőre mikor megismertem nem tetszett nekem túlságosan"
Már nincs miről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!