Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megoldas?
Figyelt kérdés
3 honapja szakitottunk baratnommel. O szakitott azzal az indokkal hogy mar nem erzi azt amit kellene.. 7 honapot voltunk egyutt. Viszont nekem o volt az elso akit tiszta szivbol szerettem. Azota minden napom egy gyotrelem.. a lefekves es a felkeles kegyetlen.. mindenki mondja talalok jobbat meg ilyenek de nagyon nem allok keszen egy masik kapcsolatra szerintem.. ha erosen ragondolok az egeszre meg mindig tudnek sirni.. jo lenne valakivel beszelgetni errol ugy erosen.. baratokat kihagynam ebbol mert parszor mar atbeszeltem veluk es mar nem akarom terhelni oket ezzel. Fogalmam sincs mitevo legyek. Lanyok/fiuk ti ezt hogy eltetek meg? Ugy erzem nincs tovabb.
A lany 18 volt en 21 vagyok
2020. aug. 30. 16:47
1/2 anonim válasza:
Nem kell rá gondolni, tereld el a figyelmedet. Amíg lehet járj el bulizni, sportolj, keress új hobbit. Mindenkinek nehéz szakítani, főleg első alkalommal, később már könnyebb lesz.
2/2 anonim válasza:
Ha végképpnem boldogulsz, kérdező, akkor keress rá a "gyászfeldolgozás" szóra valamelyik keresőn, és olvasgass a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!