Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elegem van az exemből, sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van az exemből, sosem fog békén hagyni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szakítottunk az exemmel. Azóta nem beszéltünk, le is tiltottam őt mindenhol.

Csúnyán váltunk el, mert egy harmadik volt a dologban.

Most viszont csak megtalált egy olyan appon, ahol nem volt tiltva, mivel soha nem is voltunk ott kontaktban.

Nem válaszoltam neki, mire jött a sértődött megjegyzés, hogy akkor hagyjuk, nem is írt semmit.

Tudtommal együtt vannak azóta a másikkal, szóval ilyenkor szívem szerint elküldeném őt melegebb éghajlatra, hogy foglalkozzon és beszélgessen vele,de már rajottem, hogy az a legjobb, ha ignoralom, de úgy tűnik, még ez sem használ, csak felbukkan. Mindig is ezt csinálta az évek alatt is, ha netán én akartam volna szakítani, sosem engedett el. Elegem van, szeretnék tovább lépni, de így nem tudom lezárni magamban, hogy pár hetente felbukkan. Nem írta le végül mit akar, de nekem pont elég volt ennyi is a beteg agyamnak, hogy gondol rám, új pár ide vagy oda.

Nem tudom, már mit tehetnék és most bosszant is közben, hogy mit akart...

2021. jan. 24. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Tiltanám onnan is.

Ha nagyon kattogsz rajta, akkor keresd meg őket és ajánld fel a tested egy hármasra! Akkor nem kell szegénykémnek az exeden kattogni. Te is kevesebbet gondolkodsz, ő is kiélheti magát, mindenki jól jár nem?

2021. jan. 24. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:

"ha netán én akartam volna szakítani, sosem engedett el. "

Ilyen nincs. Te nem voltál elég határozott már akkor sem, és most sem. Ő meg kihasználja.

2021. jan. 24. 12:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van, sokáig nem voltam határozott.

Most viszont hónapok óta nem keresem, mindenhol megszakítottam vele a kapcsolatot. Ezekre az üzeneteire sem reagáltam. Ennél határozottabb hogy lehetnék? Közben csak leírta a hülyeségeit, hogy csak elnézést akar kérni. Erre sem reagáltam.

2021. jan. 24. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Írd be a facebookba, hogy "kapcsolatban", bár a letiltás miatt nem fogja látni, de valamelyik haverja biztos mondja majd neki. Hacsak nincs valami kamuprofilja amin leseget.
2021. jan. 24. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Semmit sem lehet látni ismeretlenként a profilomból. Közös ismerőseink nincsenek, csak az én barátaim. Neki barátai sincsenek, nem hogy közösek.. :D
2021. jan. 24. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Kikell tartanod továbbra is, és olvasatlanul törōlni mindent. Lehet még hónapokig csinálni fogja, de egyszer ő is megunja.Még 20 évig nem fog írogatni neked, főleg ha folyamatosan azt tapasztalja, hogy leszrod az írományait.
2021. jan. 24. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? És mennyi ideig voltatok együtt?
2021. jan. 25. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
29/25 és 7 évig.
2021. jan. 25. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!