Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan léphetnék tovább vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék tovább vagy mit lehet az alábbi helyzetben tenni ? Többi lent.

Figyelt kérdés

3. alkalommal is probáltuk a volt feleségemmel helyre hozni az életünket. Megpróbáltuk de nem ment nekem is voltak problemáim hibáim aláirom . De ő egyenesen közölte hogy nem férek bele az életébe neki. Az ő számára hiányzik az az élet amibe én nem vagyok benne.A lényeg hogy amire újra tisztán érezhettem hogy szeretem őt mint a feleségemet a páromat addigra közölte hogy nem szeret és ez volt az utolso alkalmunk.

Szóval a kis gyerek miatt képtelen vagyok látni őt elég sürün és tartanom vele a kapcsolatot de én nem tudok tovább lépni rajta . Zavar hogy semmibe nem vesz . Nem érdeklem egyáltalán . És látszik vagy is inkább érződik hogy nem direkt csinálja. Szóval nem birok tovább lépni mert meg időm sincs rá ilyenkor mit lehet tenni ? Sajnos nagyon komoly a helyzet és télleg a padlon vagyok ez miatt. Tulajdonképpen annyira hogy már lassan az egyetlen fiamnak sem tudok örülni ha látom hiszen lelomboz az anya viselkedése ez az egész olyan mint egy rossz álom. Ha lehet értelmes valaszomat szeretnék kapni! Előre is koszonom.

#Továblépés
2021. jan. 16. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Lepj tovabb, ami elmult, az elmult. Ne erolkodj, keress uj eletet, kapcsolatot, es tanulj a hibadbol, ne kovesd el megegyszer az uj kedveseddel.
2021. jan. 16. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnàlom.

Új környezet és helyzetek segítenek majd.

2021. jan. 16. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

De nem birok tovább lépni akkárhogyan próbálom. Én még mindig szeretem őt és ezzel az a baj hogy még időt sem birok hagyni magamnak hogy legalább megtudjam emészteni és normálisan felfogni.

Ez borzasztó nehéz igy.

2021. jan. 19. 21:28
 4/5 Fsms ***** válasza:

Az elengedés nem egyszerű. Tűzz ki pozitív célokat és arra fókuszálj , jobban leszel tőle.

Nehéz és hosszú folyamat lesz, ahogy a többiek is írják, tovább kell lépned.

Sajnálom , láttam hasonlót egy barátomnál akit tényleg élete szerelme hagyott ott. Nem talált mást évek óta, kertészkedésben vezeti le energiáját.

Esetleg a gyerekkel szervezetek közös tartalmas programokat, sportoljatok együtt , etc

2021. jan. 19. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk hogy 2napon edzsek a testemre az segithet ?

Vagy mi segithet őt minnél hamarabb elengedni ?

2021. jan. 20. 06:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!