Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok emiatt?

Figyelt kérdés

Alapvetően eddig nagyon jól megvoltunk, csak úgy érzem nincs túl nagy szerepem az életében. Nem találkozunk túl gyakran, nem mutatott be a szüleinek, nem mondta hogy szeret stb..

De a legnagyobb probléma hogy nem azonosak a céljaink, és igaz a jövőben még nem szeretnék gyereket, de ő rendesen rosszul van a gyerek gondolatától is. Egyik hónapban kimaradt a menstruációm, és nagyon bepánikolt. Csak a saját érdekeit nézte, és az abortusz mellett volt egy esetleges terhesség esetén. Nem tudta volna felvállalni a gyereket, és szerintem magamra hagyna egy ilyen szituációban.

Ti hogy látjátok, érdemes egy ilyen kapcsolatba benne maradni? Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére.

2021. jan. 15. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként nem "védekeznék" így sorry... Érdemes átgondolnod a dolgokat. Mert felelősség a védekezés is és a gyerek vállalás is. Úgy tűnik ő egyiket sem választaná.
2021. jan. 15. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A saját tapasztalatomból kiindúlva mondom, hogy ez a terhesség kérdés általában jó indikátor. Azok a férfiak, akik mellett azt érzed, hogy magadra vagy hagyva ezzel, valószínűleg nem érdemlik meg az idődet.
2021. jan. 15. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nagyon sajnálom, mert én is hasonló szituációban voltam (én is nagyon tudok kötődni), és borzasztó nehéz volt.
2021. jan. 15. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom, hogy nekem is ezt kell közölnöm, de szakíts vele!
2021. jan. 16. 08:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én is a szakítás felé hajlok. Csak nagyon nehéz

Sajnálom hogy te is voltál hasonló helyzetben

2021. jan. 16. 10:25
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Azért szavazok én, idegenként a szakítás mellett, mert éveid mehetnek el rá, úgy, hogy már most látszik, hogy nem tart sehová hosszú távon a kapcsolat. További érzelmek és mondom, évek a fiatal női életedből, amikor esélyed van megtalálni azt, akivel majd jó lesz később együtt gyereket vállalni.
2021. jan. 19. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igazság szerint ezt neked kell a legjobban mérlegelni. Fontos tisztáznod, mit vársz tőle, és a kapcsolattól, és az alapján mérlegelni, hogy neked ez mennyire kedvező hosszú távon, aztán leülni erről beszélni, aztán ha itt is elutasítással szembesülsz, nem kizárt, hogy érdemes lenne a tovább lépés mellett dönteni. Itt viszont ne várd senkitől se, hogy helyetted döntsön, az egyáltalán nem bölcs és helyén való dolog. A saját életed, és ezt neked kell a legjobban tudnod, hisz honnan várhatnád el, hogy más hozzon helyetted egy biztos döntést, amikor te magad is bizonytalan vagy ebben?

Sok sikert, és remélem minden jól alakul! 😊

2021. jan. 19. 23:07
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Aki azonnal abortuszra küldene, én azt azonnal kukáznám és szakítanék.
2021. jan. 20. 11:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem illetek össze, akkor gondolkodj rajta szerintem. Valószínűleg a jövőben nem akar gyereket, te pedig igen. Mindkettő rendben van, viszont nem közös a célotok.
2021. jan. 20. 22:19
 20/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Végül közösen arra jutottunk hogy nincs értelme folytatni, szakítottunk

2021. jan. 23. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!