Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok emiatt?
Alapvetően eddig nagyon jól megvoltunk, csak úgy érzem nincs túl nagy szerepem az életében. Nem találkozunk túl gyakran, nem mutatott be a szüleinek, nem mondta hogy szeret stb..
De a legnagyobb probléma hogy nem azonosak a céljaink, és igaz a jövőben még nem szeretnék gyereket, de ő rendesen rosszul van a gyerek gondolatától is. Egyik hónapban kimaradt a menstruációm, és nagyon bepánikolt. Csak a saját érdekeit nézte, és az abortusz mellett volt egy esetleges terhesség esetén. Nem tudta volna felvállalni a gyereket, és szerintem magamra hagyna egy ilyen szituációban.
Ti hogy látjátok, érdemes egy ilyen kapcsolatba benne maradni? Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére.
Köszönöm a válaszokat! Én is a szakítás felé hajlok. Csak nagyon nehéz
Sajnálom hogy te is voltál hasonló helyzetben
Szia!
Igazság szerint ezt neked kell a legjobban mérlegelni. Fontos tisztáznod, mit vársz tőle, és a kapcsolattól, és az alapján mérlegelni, hogy neked ez mennyire kedvező hosszú távon, aztán leülni erről beszélni, aztán ha itt is elutasítással szembesülsz, nem kizárt, hogy érdemes lenne a tovább lépés mellett dönteni. Itt viszont ne várd senkitől se, hogy helyetted döntsön, az egyáltalán nem bölcs és helyén való dolog. A saját életed, és ezt neked kell a legjobban tudnod, hisz honnan várhatnád el, hogy más hozzon helyetted egy biztos döntést, amikor te magad is bizonytalan vagy ebben?
Sok sikert, és remélem minden jól alakul! 😊
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Végül közösen arra jutottunk hogy nincs értelme folytatni, szakítottunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!