Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezt miért csinálják a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálják a nők?

Figyelt kérdés

Eddig mindhárom exem, aki szakított velem nagyjából ugyanazt mondta, amikor próbáltam békülni. Előrenéz, sose megy vissza egy kapcsolatba, felmelegítve csak a káposzta, stb. Itt gyakorin ugyanez a válasz kb minden ilyen témában, hogy ha valaki szakított, oka volt, végleges, stb.

Mégis mindhárom alkalommal azt tapasztaltam, hogy utána amint nekem x hónap után lett új kapcsolatom, az ex hirtelen valahogy mindig békülni akart. Ebben mi a logika?

2021. jan. 14. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki kapar azt lerázzák az kiabrandito.

Tanulhatnál a noi ffi kapcsolatokrol

Javaslon a női kerdesek ffi válaszok youtube

2021. jan. 14. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az exeidet kérdezd mire volt nekik jó, ők csinálták ezt, nem a nők kollektíven. Éretlenség és egóharc, ennyi a motiváció, logikát ne keress benne.
2021. jan. 14. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy éretlenség, mindketten elmúltak harmincévesek, és okos nők.
2021. jan. 14. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz ezen? Szakításkor még frissek a sebek, új vadászmezők kecsegtetőbbek. Amikor koppan párszor, jön a, ha nincs ló, jó a szamár esete és akar veled békülni.
2021. jan. 14. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez ferfiakra ugyanugy igaz. Egy nagyon ronda oszton. Te mar nem kellesz, de a feltekenyseg felebreszti a versengest. Sok ilyet lattam. Az ex sikeresen beleronditott az uj kapcsolatba feltepte a sebeket, aztan par het mulva masodik szakitas.

Valoszinuleg a szakitast reg fontolgatta, ezert nem szabad olyankor bedolni, mikor van mar uj. Csak ha nem mukodik amugy sem.

2021. jan. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!