Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a nők?
Eddig mindhárom exem, aki szakított velem nagyjából ugyanazt mondta, amikor próbáltam békülni. Előrenéz, sose megy vissza egy kapcsolatba, felmelegítve csak a káposzta, stb. Itt gyakorin ugyanez a válasz kb minden ilyen témában, hogy ha valaki szakított, oka volt, végleges, stb.
Mégis mindhárom alkalommal azt tapasztaltam, hogy utána amint nekem x hónap után lett új kapcsolatom, az ex hirtelen valahogy mindig békülni akart. Ebben mi a logika?
Aki kapar azt lerázzák az kiabrandito.
Tanulhatnál a noi ffi kapcsolatokrol
Javaslon a női kerdesek ffi válaszok youtube
Ez ferfiakra ugyanugy igaz. Egy nagyon ronda oszton. Te mar nem kellesz, de a feltekenyseg felebreszti a versengest. Sok ilyet lattam. Az ex sikeresen beleronditott az uj kapcsolatba feltepte a sebeket, aztan par het mulva masodik szakitas.
Valoszinuleg a szakitast reg fontolgatta, ezert nem szabad olyankor bedolni, mikor van mar uj. Csak ha nem mukodik amugy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!