Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalataitok alapján az emberek hanyadik évben szakítanak a leggyakrabban?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 11:46
A kérdező szavazást indított:
0-1
1-2
2-3
3-4
4-5
5-6
6-7
7-8
8-9
9+
32 szavazat
1/4 anonim válasza:
A 0-1 év azért problémás, mert ez is kérdés honnan kezdődik a párkapcsolat. Nagyon sok ismerkedés, kapcsolatkezdemény ér véget max néhány hónap után, mert kiderül az egyik mégsem gondolja komolyan, vagy nem érez úgy, vagy kiderül az egyikről valami amit rejtegetni próbált.
2/4 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt olvastam egy kimutatást, ahol ugyanez volt írva, amit eddig válaszoltak a szavazólapon a válaszolók. Azaz legkritikusabb a 3. év körüli időszak, folytatódik a 7. évvel, nagyjából lezárul a válási hajlam a 11. év körül és utána, de ez már egyre ritkább Ennyit az általam olvasott kimutatásról (kb. 35-40 éve).
3/4 anonim válasza:
Én is 3 egész év után, épp kezdve a 4. évet szakítottam. Oda szavaztam.
De rengeteg ismerkedés ér véget 1 év előtt, csak azok még nem komoly kapcsolatok, nem nagy szerelmek.
4/4 anonim válasza:
Valast latom, kb mikor tizeves az elso gyerek, addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!