Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ezt az exem?
Figyelt kérdés
Neharagudjak hogy csúnyán bánt velem,nem ezt érdemeltem volna,jobbat érdemlek aki megbecsül tisztel és szeret..
Mit reagáljak erre?
Én még mindig szeretem
2021. jan. 13. 20:13
11/13 anonim válasza:
10 írja az igazságot. Ingyen dugást akar.
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg nem akar semmit, csak a lelkifurdalását enyhíteni. Jobbat érdemelsz, az lefordítva annyit tesz, keress magadnak mást, aki tud szeretni, mert én nem tudlak.
13/13 anonim válasza:
Ilyenkor azt várják hogy visszamenj.De még csak véletlenül se csinálj ilyet!Írd hogy igazad van,és már találtam is valakit.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!