Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért írja ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja ezt az exem?

Figyelt kérdés

Neharagudjak hogy csúnyán bánt velem,nem ezt érdemeltem volna,jobbat érdemlek aki megbecsül tisztel és szeret..

Mit reagáljak erre?

Én még mindig szeretem

2021. jan. 13. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Máris szaladok vissza hozzád drágám, nem hagynám, hogy másé legyen az a pasi aki nem képes becsülni és tisztelni.
2021. jan. 13. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért írja, mert hiányzik az életéből az a személy, aki akkor is mellette állt, ha rongyként bánt vele.

Törlés-tiltás, keres jobbat. Mert ennél csak jobb van. Tényleg jobbat érdemelsz, aki megbecsül, tisztel és szeret.

2021. jan. 13. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem reagálnék rá a helyedben semmit. Ezen kívül ne fűzz ehhez sok reményt, nem akar az illető tőled többet. Én is kaptam már ilyen szöveget extől.
2021. jan. 13. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

🙃

Én ezt reagálnám erre az ostoba sablonszövegre.

2021. jan. 13. 20:45
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Lehet lelépett egy masik es neki nem tudja kiirni magabol.
2021. jan. 13. 20:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jók a válaszok én is tapasztalatból mondom, hogy ez a "nem tudok nélküled élni" a bizalom eljátszása/megalázás után csak egy kamu duma. Tiltás/törlés jobbat érdemelsz.
2021. jan. 13. 21:46
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Igazad van, tényleg jobbat érdemlek.
2021. jan. 15. 00:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A jobbat érdemelsz azt jelenti, hogy változatlanul dobva vagy, de rendkívül finom módon adta a tudtodra.

Ez nem megbánós szöveg, nem akar semmit visszacsinálni, csak jelzi, hogy szégyelli, de ne is reménykedj és amúgy is jobbat érdemelsz. Ennél többet ne láss bele.

2021. jan. 17. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanam, koszonom, hogy a legismertebb kozhellyel sikerult elbucsuznod tolem.
2021. jan. 17. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rá reagálni, tudja, hogy bele vagy még zúgva, ő meg dugni akar és így szóba fogsz vele állni.
2021. jan. 17. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!