Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel?
Egyenesen, őszintén, de nem bántóan, és minősítve, hanem asszertív módon.
Például:
"Figyelj Kriszti, én úgy érzem, hogy nem tudom viszonozni az érzéseidet úgy, ahogyan az egészséges lenne egy párkapcsolatban, és nem akarom elvenni tőled a kölcsönösség lehetőségét valakivel azért, hogy magam mellett tartsalak, ezért köszönök mindent amit tőled kaptam, de jobb lesz ha szakítok veled. "
Ez egy asszertív mondat. Nem őt minősíted, nem bántod vele, csak elismered, hogy nem kölcsönös a kapcsolódás minősége.
Légy férfi.
Szia. Amikor 'érzel iránta', akkod az rendes vonzalom? Vagy csak kedvesség és csak kedvességből írsz neki olyanokat, mintha éreznél? Vagy azt olyankor komolyan gondolod és érzel többet tényleg?
Írod hogy bizonztalan vagy. Miben pontosan? Hasonló helyzetben vagyok, így érdekelne ezekre a válaszod
Te nem szereted ezt a lányt. Néha szexuálisan vágyakozol, de amint megkapod, máris "megunod".
A gyerekek is így vannak a játékaikkal. Néha előveszik, játszanak vele, aztán megúnjak és leteszik.
Jól írtad, te nem ugyanúgy érzel, mint ő. Légy tisztességes és szakíts vele, de őszintén, nem kell a körítés. Értékelni fogja, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!