Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, ő pedig 21. 1 év 2 hónapja vagyunk együtt. Az utóbbi időben irtózatosan megromlott a kapcsolatunk. Rengeteg a vita, sokban már nem értünk egyet. Tudjátok én már beleuntam. Folyton ellenorizgetett engem, mindenről be kellett számolnom neki hogy hol mikor mit csinálok, betegesen rettegett attól hogy én megcsalom őt, de ez már olyan szintre süllyedt hogy a női kollegaimtol is szabályosan eltiltott pedig nem is adtam erre neki okot. Aztán folyton éjjel nappal beszélni akart velem, mindig cirkuszolt azon ha 2 óra beszélgetés után le akartam tenni a telefont hogy intézzem a saját dolgaimat is. Ebből már elegem lett. Másfél hete már alig beszélek vele, nincs is kedvem visszairni neki, semmi.. Vidéken dolgozok és csak hétvégén látjuk egymást. Anyuekkal élek még egyenlőre és ők nagyon szeretik öt, csaladtagkent tekintenek rá. Mégis hogy adagoljam be nekik hogy szakitok vele. Félek hogy mit fognak szólni.. Köszönöm a válaszokat!

*ő a legelső komolyabb kapcsolatom hozzáteszem

2020. ápr. 7. 22:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy próbát tegyél, beszélgess el vele. Mondd el neki, hogy ez téged zavar és hogy az ilyen mértékű féltekenység már a kapcsolat rovására megy. Szerintem ennyit megér, mint sem kapásból ellökni.

Vagy ha már beszéltél erről, hogy reagált?

2020. ápr. 7. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nyugodtan elmondhatod nekik, hogy kontrollmániás.

És ez rosszabb lehet, ha összeköltöztök. Ez már az erőszak előszobája. Később mi lett volna?

Gondolom azért magyarázkodsz nekik, mert csesztettek, hogy nincsen senkid?

2020. ápr. 7. 22:35
 3/15 A kérdező kommentje:
Pontosan. Meg már nem szeretem rajottem hogy mégsem kell ő nekem.. Meg folyton zsarol hogy ő megoli magát ha szakitunk
2020. ápr. 7. 22:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Uh szerintem, ha ezt elmondod szüleidnek még ők fognak kérni, hogy szakíts. Undorító, aki ilyennel zsarol!!!!
2020. ápr. 7. 22:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiatalok szeretik azzam zsarolni a masikat h megölik magukat. Nem kell komolyan venni,vagy max szólsz a szüleinem hogy figyeljenek rá par hétig. Most úgy is otthon vannak nem?

Simán mond meg neki amit ide leirtál. Egyenes a legrövidebb. Fiatalok vagytok, valószinu egy pár ilyenen meg túl fogtok esni külön külön...

2020. ápr. 7. 22:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon fog sírni gondolom mrg majd könyörögni fog. Ezt hogyan vedjem ki?
2020. ápr. 7. 22:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod kivédeni. Ez sajnks ezzel jár. Erősnek kell maradnod, ha megsajnálod és azért hagyod magad mégis az a legrosszabb. Hisz igy is ugy is szakitás lesz a vége. Jobb ha elöbb túl van a nehezén...
2020. ápr. 7. 22:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj.
2020. ápr. 7. 23:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a barátnődnek ezt a kérdést, ennél több indok nem kell; de lehet amúgy hogy dühösebb lesz, mivel ide kiírtad az indokokat, de végülis név nélkül, úgyhogy szerintem nincs oka erre igazából. Meg ha amúgy se szeretitek már egymást, csak veszekedtek folyton, akkor minek maradnátok már együtt? Legjobb lenne egyébként személyesen, ha úgyis hazamész minden hétvégén, akkor talán tudsz úgyis, de először telefonon is lehet, utána majd átbeszélitek, ha találkoztok; de le kéne ezt zárni minél hamarabb ezt a mérgező kapcsolatot. Úgyhogy ha megkönnyebbülsz attól, hogy már most így "levágod magadról őt", akkor szerintem hívd föl őt nyugodtan, mondjuk ne most, hanem emberi időben, amikor tudod, hogy ő is ráér. A szüleid miatt majd ne aggódj meg fogják érteni a helyzetedet; de ha nem , akkoris majd elfogadják, beletörődnek, mert nem lesz más választásuk. De szerintem az érveid azok azért elég nyomós érvek; tehát nincs is nagyon ezen mit magyarázni már. Közlöd vele ezeket , amiket itt is leírtál, és máris mennyivel meg fogsz könnyebbülni. Egyedül is jobb, mint egy ilyen mérgező "párkapcsolatban". Illetve ez már nem is párkapcsolat szerintem a számotokra, hanem csak kellemetlenség. Úgyhogy neki is jobb lesz, nem lesznek majd ilyen "féltékenykedési rohamai"; szóval egészségesebb nektek egymás nélkül. Mert az idegeiteknek nem tesz jót, ha együtt vagytok, mert folyton féltékenykedik. És ezt asszem, hogy nemigazán lehetne helyre hozni. Egyébként meg, a féltékenység ha full alaptalan, akkor gondolom, önértékelési problémából fakad; hogy ő nem szereti saját magát, nem tartja magát értékesnek, és akkor hogy fél, hogy ő nem szerethető, és fél, hogy ettől majd elhagyod. És pedig hát pont ő üldöz el saját maga mellől ezzel. Mert szóval fél, hogy ő nem szerethető. És nagyon félne egyedül. De emiatt nehogy megessen rajta a szíved és mégis vele maradj. Mondom, egészségtelen, káros, mindkettőtökre nézve ez a kapcsolat; tehát én semmiképpen nem ajánlanám, hogy a továbbiakban is együttmaradjatok. Pláne még családot alapítani ilyen környezetbe, ahol folyton a veszekedéseké a főszerep. Hosszútávon egyikőtök sem bírná idegileg, meg ha mondjuk gyerek beszületne ide, akkor ő is hallaná folyton ezeket a veszekedéseket, hisztizéseket, nagoyn nem lenne jó.
2020. ápr. 7. 23:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a probléma hogy ő engem nagyon szeret,en meg már öt nem
2020. ápr. 7. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!