Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak barátnőmmel?
Én 22 éves vagyok, ő pedig 21. 1 év 2 hónapja vagyunk együtt. Az utóbbi időben irtózatosan megromlott a kapcsolatunk. Rengeteg a vita, sokban már nem értünk egyet. Tudjátok én már beleuntam. Folyton ellenorizgetett engem, mindenről be kellett számolnom neki hogy hol mikor mit csinálok, betegesen rettegett attól hogy én megcsalom őt, de ez már olyan szintre süllyedt hogy a női kollegaimtol is szabályosan eltiltott pedig nem is adtam erre neki okot. Aztán folyton éjjel nappal beszélni akart velem, mindig cirkuszolt azon ha 2 óra beszélgetés után le akartam tenni a telefont hogy intézzem a saját dolgaimat is. Ebből már elegem lett. Másfél hete már alig beszélek vele, nincs is kedvem visszairni neki, semmi.. Vidéken dolgozok és csak hétvégén látjuk egymást. Anyuekkal élek még egyenlőre és ők nagyon szeretik öt, csaladtagkent tekintenek rá. Mégis hogy adagoljam be nekik hogy szakitok vele. Félek hogy mit fognak szólni.. Köszönöm a válaszokat!
*ő a legelső komolyabb kapcsolatom hozzáteszem
Szabadulj meg ettol a szornyetegtol minel elobb. Majd terhes is lesz, kamu ongyilkos, de nincs joga ehhez, plane hogy szeretet, szerelem mar hol van itt?
Ne hagyd magad. Drasztikusan, kimeletlenul, hidegen es kovetkezetesen tegyed.
Szia! Minél hamarabb szakíts vele. A legelső barátnőm nekem is ilyen volt, örülök, hogy megszabadultam tőle. Pontr ugyanezeket csinálta, önbizalomhiányos... mellette tönkre mész :P
Nem fogja megölni magát., ne aggódj csak ezzel zsarol, hogy velemaradj. Aki öngyilkos sztne lenni, elvonul csendben és megteszi... nem szarolgat nme mondja senkinek sem , nyugodtan hagyd ott és tiltsd mindenhonnan .
Ja, aki ilyennel zsarol, az nem öli meg magát. Tapasztalat.
Másrészt ez bántalmazás amit csisnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!