Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasik többsége tényleg ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége tényleg ilyen?

Figyelt kérdés
Az itteni válaszokból az jön le, hogy a pasik többsége vagyis nagy része lelkileg vagy rosszabb esetben fizikailag is bántja a párját, vagy jobb esetben csak teljesen elhanyagolja egy idő után. Eddig sajnos nekem is rossz a tapasztalatom, de valóban ennyire rossz a helyzet? Mintha tízből kilenc pasi belekényelmesedne a kapcsolatba, és elkezdené lelkileg bántani, kihasználni a nőket. Vagy csak én látom rosszul? És ne értsetek félre, nem vagyok férfigyűlölő, sőt, pont azt érzem, hogy ennek valami mélyebb társadalmi oka lehet, nem létezik, hogy a legtöbb pasi alapból ilyen.
2021. jan. 11. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Most jön a sok hozzászóló, hogy "nem én nem ilyen vagyok" :D Ám én se vagyok ilyen hehe
2021. jan. 11. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem
2021. jan. 11. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Elég baj, ha az itteni válaszokból bármit le akarsz vonni, mert a legtöbben szimplán csak utálkoznak és fröcsögnek itt a másikra a saját frusztráltságuk végett. Egyébként szerintem alaptalan ez.

F

2021. jan. 11. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az itteni helyzetből ne indulj ki. Itt a pasik többsége szűz, a valóságban nem. A nők többsége simán elpanaszkodja, hogy nem kellenek senkinek, a valóságban meg de.

Van egy csomó nő, aki gerjed az agresszív pasikra. Persze, ezek a kapcsolatok nem működnek, ezért ide kiírják a problémákat. Nem, a legtöbb pasi nem bántalmazó.

2021. jan. 11. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Én nem vagyok ilyen, de ugyanúgy nem kellek senkinek sem. (F)
2021. jan. 11. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
GyK-ból kiindulni rég rossz. :D De hozzáteszem, számít mennyire tanult az illető, mennyit keres, milyen munkát végez. Ha valaki rosszul keres, olyan munkát végez, ahol nem becsülik meg stb. akkor folyamatosan stresszel, csökken az önbecsülése stb. Pl. ha mindenki megalázóan viselkedik vele a munkahelyén és nem érzi magát megbecsülve, akkor megpróbálja ezt otthon elérni, hogy otthon ő a "Jani" és a feleségén/családján vezeti le ezt a frusztrációját. És százalékben nézve több a "tanulatlan", alacsony fizetéssel rendelkező, nem megbecsült férfi Magyarországon, mint az ellentéte. Persze ez nem azt jelenti, hogy a jól kereső, diplomás pali nem lehet egy igazi rohadék, ott is vannak, de szerintem kisebb arányban.
2021. jan. 11. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Van alapja.. persze két oldalú mindig egy kapcsolat. De követtem már el azt a hibát, hogy belekényelmesedtem, nem fektettem eleget a kapcsolatba hogy megmaradjon a tűz, a romantika, az érzelmek. Kár volt, de úgy vagyok vele,hogy remélem tanultam belőle és ha mégegyszer elkövetem ezt, meg is érdemlem, hogy egyedül dögöljek meg.

32/f

2021. jan. 11. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarok bele menni, de jól sejted...

40N+

2021. jan. 11. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
#19.49 Egy 40 nőplusz csak tudja.
2021. jan. 11. 20:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy úgy mégis? És mennyire hanyagoltad el magad?
2021. jan. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!