Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakított ,de aztán fél nap után miért keresett?
2 hete történt az eset,hogy a párom szakitott velem 1,5 év után,mondva a 10 év kor külömbség,meg még a tanulás,vizsgák,nyugira lenne szüksége de maradjunk barátok.Nehéz volt,meg rossz,rajta sokkal jobban látszott hogy oda van.Nem laktunk együtt.
Haza értem,még írt minden rendben-e stb,és gyakorlatilag folyamat mindennap felhív,meg.. hétvégét együtt töltöttük,ugyan az esetről nem beszéltünk hogy ez most akkor mi volt,de őszinte leszek én még ilyen szituácioval nem találkoztam előző kapcsolataimban egyből vége volt ott.
Itt meg rám fekszik filmezés közben,bújik,meg egyebek. Létezhet olyan hogy utána jön/jött rá,hogy mennyire szeret,es hogy kellett ez a"sokk" hatás?
Valószínűleg képben volt valaki más, de mégsem jött össze, ezért gyorsan visszament hozzád és mindent a régiben akar látni.
Az a baj, hogy valószínűleg újra lesz más, aki viheti.
Lehet nem volt oké a fejben, aztán rájött hogy hibázott. Több esélyt ne adj neki.
Ez volt az első szakitasod?
2.válaszoló:Ilyen formában igen.Többinél mindig volt valami háttér nagyobb okok.
Itt meg érdekes volt ez,főleg amikor személyesen meg jelentem pár cuccomért,más volt a reakciója,ölelgetett stb.
Hmm sokáig abban voltam hogy talán más srác van... de őszinte leszek kizártnak érzem,lelkis lány,nincs benne az a nemtudom mi,vissza húzódó típus
Még sütit is adott.
Én úgy érzem akkor döbbenhetett talán rá,hogy..tényleg csak adtam neki jókat,nem tárgyi dolgokra értem,emberi oldalról nézve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!