Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akiknek visszajött az exe, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek visszajött az exe, az mit csinált ami hatására meggondolta magát?

Figyelt kérdés
Mindent megtennek erte, mar fel eve hogy elhagyott.
2021. jan. 8. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"és benne érzek valami olyat, mintha nekem találta volna ki a sors."

.

Mit?! Hogy kiszeretett belőled, hogy elhagyott? Szabad kérdezni, hogy mi volt a szakításotok története, mikor kezdődhetett az ő eltávolodása?

Ritkán történik hirtelen, legfeljebb, ha kiderül, hogy megcsaltad, megcsalod, vagy jellemtelenül cserben hagytad valamilyen szituációban.

Aminek vége, annak vége. Te még egy esély "adnál" neki, de ő nem kér sem esélyt, sem téged.

Ez nem jelenti azt, hogy te ne lennél értékes ember, szerethető férfi.

Lehetsz. De nem az ő számára. Nála ennyi volt. Hogy miért, azt neked kell tudnod.

Az "adnék neki esélyt" azt sugallja, hogy belépett a harmadik?

2021. jan. 12. 05:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

" Nekem most karácsonykor vallotta be a volt párom, akit a világon mindennél jobban szerettem, hogy már nem szeret. "

.

Vannak, akikben dúl az empátia, és rendre Karácsonyra időzítik a szakítást, amikor a legtöbb ember arra hangolódik ,hogy hogyan tehetné boldogabbá a másikat, hogy hogyan teremthetne meghitt együttlétet.

Na, az ilyen "mélyen érző" alakoktól jobb is megszabadulni.

2021. jan. 12. 05:43
 13/19 A kérdező kommentje:
A szívem és lelkem csak őt akarja
2021. jan. 12. 09:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Inkább a külső körülmények miatt nem volt boldog, mivel q covid miatt ritkán találkoztunk, és akkor sem volt program, mivel ugye nem lehetett. Meg a tanulás. Semmi más okot én nem adtam. Negyed év tökéletlenséget nem bírt ki, neki csak a rózsaszín köd jelenti a kapcsolatot..
2021. jan. 12. 09:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, amiben nem tudjátok elfoglalni magatokat a partnereddel, ha otthon kell lennetek, és ez eredményezi a szakítást? Ha már ez szétszedi a kapcsolatot, akkor mit gondolsz, más sokkal rosszabb események hogy fognak rátok hatni?
2021. jan. 12. 09:25
 16/19 A kérdező kommentje:
De el tudtuk, csak ez az elfoglaltság neki nem tetszett, amit utólag tudtam meg. Azért otthon este meló után bármiféle kijárás nélkül nehéz tartalmas programot szervezni. Pedig annyi tervem volt, eszembe se jutott hogy nem várja meg, míg normálisra fordulnak a dolgok.
2021. jan. 12. 09:46
 17/19 anonim ***** válasza:
7es válaszod nekem nagyon is tetszik, ezt akartam írni. Valószínű férfi volt a kérdező a nő szemében amikor összejöttek,most meg hát egy puhány kisfiú aki önállóan képtelen boldog lenni. Ha férfivé válik a nő szemében akkor esetleg.
2021. márc. 15. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Civid miatt nem randizni,nem tudni programot tervezni elég esetlenség. Lehet egy csomó romantikus dolgot csinálni. Boltok nyitva voltak....
2021. márc. 15. 13:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Fölösleges itt a kérdező exét szidni. Valószínűleg az én exem is, akivel szakítottam, úgy érzi, hogy eltoltam magamtól, mert "nem szerettem feltétel nélkül". Ahogy ismerem, ugyanúgy kihagyja a sztoriból, hogy évek óta stagnált a kapcsolat, folyton a kifogásokat kereste, sokat ordibált velem és alapvetően egyre követelőzőbbé, parancsolgatósabbá vált velem szemben.

A kérdező történetét nem ismerem, nem tudom, hogy ott történt-e ilyesmi. Mindenesetre ha lenne is esély az újrakezdésre, nálam csak akkor, ha elkezdené fejleszteni magát, akár terápiával is, mert az ő dühkezelése nem normális, és nagyon ijesztő, amikor elkezd szidni, üvöltözni. Nem tudom, Kérdező, nálatok mi a helyzet, úgyhogy egy idézetet osztanék meg veled:

"Az idő igaz, s eldönti, ami nem az."

2021. márc. 16. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!