Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után.... miért?
Kb. 1,5 hónapja szakítottunk. Szétköltöztünk. De hiányzik a mai napig, szoktunk beszélni, és néha együtt alszunk. De kijelentette, szex nincs. Hiányzom neki, néha jó velem, de szex nem lehet.
Nem értem. Vélemény?
30F
Nem akar a dugópajtid lenni, de addig jó vagy néha, míg le nem válik rólad teljesen érzelmileg.
Nincs szex, így nem "használod ki".
nekem is volt iylen, de csak inkább baráti, lelkitársi érzelmeim voltak. Nem tudtaqm volna vele lefeküdni, mert nem kívántam, de igazság szerint előtte sem, azért is mentünk szét. Ha nektek is rossz volt a szex előtte, akkor sosem volt kémia, ha jó volt és sok volt, akkor barom
i nagyot csalódhatott, bár akkor nem is vágyna a közelségedre.
Miért pazarlod az életed egy ilyen alamuszi nőre? Miért alázkodsz meg neki?
Addig kellesz neki, mint "lelkitárs", amíg nem talál új pasast. Akkor aztán villámgyorsan le fog tojni égmagasról, te meg szenvedsz még ki tudja meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!