Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Őt meg fogja becsülni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt meg fogja becsülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom, hogy nem kellene ilyeneken már gondolkodnom, de sajnos még fájnak a történtek.

8 évig voltam együtt az exemmel. Az utolsó időszakban már sok problémánk volt, javarészt miatta. Sajnos olyan dolgokat tett, amik miatt már eleve szakítanom kellett volna, ha az eszemre hallgattam volna.

Volt egy munkanélküli időszaka, ami alatt nem túl korrekt módon jutott pénzhez, nem is részletezném. Emellett szerencsejáték függővé vált.

Ezek sajnos csak utólag derültek ki, nem vallotta be, de amikor kiderültek, én mellette maradtam és próbáltam segítséget/támaszt nyújtani, mert azt láttam benne, ami évekig volt. Szerettem volna, hogy visszataláljon magához. A dolgai miatt mindenki elfordult tőle, kivéve engem. Ezek miatt a dolgok miatt voltak problémák, részemről a bizalom eléggé meginogott.

Szóval nem tagadom, voltak problémák már nálunk. Véget is akartam vetni a kapcsolatnak, de sosem "engedte", mindig jött utánam, hogy adjak esélyt, meg tudjuk oldani.

Adtam esélyt, de az lett a vége, hogy rajtakaptam, hogy ismerkedik. Ezekután szakítottam vele,még aznap elköltözött, vissza a szüleihez. Állítólag a harmadik fél nem tudott rólam. Beszéltem vele, hogy ő is tudja, hogy mind a kettőnknek hazudott. Ő is azt mondta, hogy nincsenek együtt, és hallani sem akar róla ezekután.

Ehhez képest eltelt néhány nap és mind a ketten elkezdték teleszórni a mindenféle közösségi oldalakat ilyen-olyan szerelmes képekkel, közös képekkel. Ez nekem rosszul esett, látni sem akartam őket, letiltottam mindkettőt mindenhol.

De valahol még mindig hihetetlen nekem ez az egész és fáj.

Egy ideig az exem szórakozgatott még ezzel a letiltogatással,meg írkált,érdeklődött, stb. Ezután jöttek a képek, mire megelégeltem a helyzetet és minden kaput bezártam.

Kicsit könnyebb, viszont még mindig rosszul érzem magam a történtek miatt. Még utolsó pillanatban is velem tervezgetett, ha nem jövök rá, mi folyik, talán még mindig itt lenne, mert nagyon nem tűnt úgy, mint aki szakítani akart volna.

Így nem értem egyikőjüket sem, hogy mi ez a hirtelen nagy szerelem, amit pár nap/hét után egyből hirdetni is kell a nagyvilág felé..

Ráadásul úgy, hogy egy szóval sem kerestem egyiket sem, az exem új párja provokálni kezdett engem és felgmán megkérdezte lényegében, hogy na hogy érzem magam azokután, hogy ő "megszerezte" tőlem az exem.

Nem értem ezt a viselkedést, nem tinik vagyunk már.

És annyira rossz belegondolni, hogy mi van, ha ők tényleg boldogok és még azok is lesznek sokáig, őt majd tiszteli és megbecsüli az exem. Nem ismerem túlságosan az illetőt, de ezekután a megnyilvánulásai után nem tűnik túl szimpatikusnak és szerethetőnek számomra.

Ha én ilyen helyzetbe keverednék, biztos, hogy nem akarnám szándékosan rugdosni a párom exét, mondjuk én eleve esélyt sem adtam volna egy hazug embernek..

Nem tudom, miket mesélhetett rólam a történtek után, de szerintem nagyon nem érdemeltem ezt, egyikőjüktől sem.

Amikor beszólt nekem, szívesen visszakérdeztem volna, hogy és neked milyen érzés olyan emberrel lenni, aki x napja még engem "szeretett" és hiába van veled, nekem írkál?

De inkább elengedtem ezt az egészet és szó nélkül letiltottam mindkettőt mindenhol.

De elképzelni nem tudom, hogy egy ilyen ember mivel tud többet adni, miben jobb mint én, hogy én ezt érdemeltem 8 év után, most meg hirtelen ez a személy a nagy szerelme..

Tudom, nem fogtok tudni értelmes tanácsokkal ellátni, csak hogy nézzek előre és ne ezzel foglalkozzak, stb.

Rajta vagyok, de érdekelnének a vélemények, illetve jól esett kiírni magamból, mert a barátokkal meg a családdal nem szeretném már, ha ez lenne a téma, próbálom magamban helyre tenni a dolgokat..

2021. jan. 7. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, én el sem tudom képzelni milyen érzés lehet. Sírd ki magad, ha azt érzed jónak, vagy kezdj valami új hobbit, aztán idővel rájössz, hogy te csak nyertél az egésszel.
2021. jan. 7. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, nyilván ígyis elég mélyen vagy, de ahhoz képest, hogy nem akarsz foglalkozni vele, ez már nem az első kérdésed ebben a témában. Kicsit más megfogalmazásban, de kb hetente látom ezt a kérdést, gondolom mindannyiszor te írod ki. Engedd már el végre az exed. Nem a te dolgod, hogy megbecsüli eaz új lányt vagy sem. Tudod. Az okos ember más hibájából tanul, a hülye meg a magáéból. Ha elmondtad a lánynak, mire számíthat és ennek ellenére összejött vele, majd megtapasztalja saját maga hogy milyen egy ilyen emberrel együtt élni. Korábbi kérdéseidnél is hasonló válaszokat kaptál, nem tudom mit vársz még. Én ennyit tudok mondani, engedd már el ezt a dolgot.
2021. jan. 7. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyolc évig voltatok együtt, nem fejlődött már sehova a kapcsolat, nem volt perspektívája. Te is beláthatod, hogy csak az idő ment.

Nem szép tőled, hogy rosszul esik ha ők boldogak lesznek. Az, hogy gyökér az új társa és beszólt neked, sajnálatos. Tiltsad le őket, éljék az életüket te meg a sajátod.

2021. jan. 7. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:

"Őt meg fogja becsülni?"

No szerinted?

Na jó, súgok: már most sem becsüli meg. Te írtad: neked irkált, amikor már bőven a csajjal volt együtt. És eszedbe ne jusson sajnálni a csajt, pontosan tudta mit vett!

"egy ilyen ember mivel tud többet adni, miben jobb mint én" Teljesen más ember, mint te. Nemcsak felesleges ez a hasonlítgatás, hanem egészségtelen is, mármint az önbecsülésed számára.

"nézzek előre és ne ezzel foglalkozzak"

8 évig voltatok együtt. Teljesen természetes, hogy ki vagy borulva a szakítás miatt, hogy foglalkoztat az egész és hogy idő kell, amíg meggyászolod a kapcsolatotokat. Viszont, a nagyon nagy feladat az, hogy ne zuhanj közben teljesen magadba, ne alakíts ki egészségtelen gondolatmeneteket, szokásokat magaddal kapcsolatban, mert abból már piszkosul nehéz felállni.

Nagyon jól tetted, hogy mindkét díszpintyet letiltottad a tökbe.

2021. jan. 7. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!