Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki újakezdte az exével, az mennyi idő után tette ezt? Működött vagy nem?
Mindig egyre több idő után.
Egyre kevésbé működött, kivéve a szexet.
3x szakítottunk.
1x kb 2 hétre, de utána elég ritkán találkoztunk csak hónapokig, mire visszaállt a rend.
Majd még 1x szakítottunk egy olyan dolog miatt, ami nem a kapcsolatunkból kifolyó dolog volt, hanem ő róla derültek ki olyan dolgok, amiket az anyja írt le nekem váratlanul, hogy köpni - nyelni nem tudtam, ezért hazaküldtem.
Ez is néhány hétig tartott, majd újabb esélyt kapott. Működött vagy másfél hónapig, mire ő szakított, hogy az egyéni dolgai miatt nem megy. 4 hónapig külön voltunk, majd ismét visszatért.
Na, mivel ez már hosszú idő volt és tett is róla, hogy ne bízzak benne, így kín szenvedés volt. 3 hónapig bírtuk. Kiderítettem, hogy nem elég az a sok szar, amikkel már megrengette a bizalmam, még ismerkedni is nekiállt. Ez a 4.szakításunk így már, valószínűleg végleges, mert összeállt azonnal a másikkal.
Persze még hetekig fel-fel keresett az új párja ellenére, de meguntam és letiltottam. Így is tönkretett már ez a számtalan dobása.
Azz hozzatennem, hogy első kapcsolatom, még tini voltam, mikor összejöttünk és ez meg is látszott. Nem kellett volna ennyi szakítás, csak normális módon megoldani a gondokat. Mind a ketten gyerekesen viselkedtünk.
Ha a jövőben lesz kapcsolatom, többet ilyet nem játszom. Aki menni akar, az menjen. Az utolsó másfél év pazarlás és önpusztítás volt már csak ebben az állapotban.
Először csak 3 hónapig voltunk együtt. Ha lehet mondani, "rosszkor" találtunk egymásra, mert ő pont abban az időben ment el egy hosszabb képzésre, kevés időt tudtunk együtt lenni, sok volt a vita és a feszültség, nem értettük meg egymást. Talán kicsit komolytalanul is állt hozzám. Nem kötődött még annyira hozzám, bár fájt neki is a szakítás, akkor mégis úgy döntöttünk, jobb, ha külön válunk, egyikünknek sem hiányoztak a veszekedések.
Majd 3 hónap elteltével újra találkoztunk. Mindkettőnkben tudatosult a külön töltött idő alatt hogy mennyit is jelent nekünk a másik. Rájöttünk hogy rossz egymás nélkül és együtt vagyunk igazán boldogok. Nem olyan okból mentünk szét amit ne lehetett volna megoldani, csak ő akkor még nem állt készen arra, hogy foglalkozzon a problémákkal. Én sem voltam túl megértő vele.
De egyszercsak mindent megbeszéltünk, kit mi bántott, végére megértettük egymást, és megígértük, hogy ezúttal figyelünk a másikra és megoldunk mindent, mert nagyon szeretjük egymást. Nagyon boldogok voltunk és mai napig azok vagyunk, hogy adtunk esélyt magunknak újra. Elképzelni se tudnék magamnak jobb társat. Azóta is minden jó, figyelünk és vigyázunk egymásra. 7 hónapra vagyunk együtt, már együtt élünk és eddig úgy tűnik, hogy működik a dolog. 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!