Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az eszemre vagy a szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?

Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk a párommal. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, még jó ideig nem tudunk összeköltözni. Heti egyszer-kétszer találkozunk. Sajnos nem mindennap beszélünk bár jó lenne. A munka meg az egyéb dolgok lefoglalják. Nekem több időm lenne ( vagy csak engem jobban érdekel a dolog) Nagyon fáj nekem ez a helyzet, folyamatosan hiányzik és magányosnak érzem magamat. Nagyon szeretem de a hiánya már elviselhetetlen. Próbálkozom de , sokszor nem reagál az üzeneteimre. Eltelik jó pár óra mire visszaír, pedig elvileg elérhető. Telefont nem szokta felvenni, nem szeret telefonálni. Úgy érzem “öreg” vagyok már bohócnak, de valamiért nem tudom elengedni. Az eszem azt mondja szakítsak, de a szívem nem engedi. 20/L 27/F
2021. jan. 3. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek össze, vagy zárjátok le.
2021. jan. 3. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nincs választásod, mivel szerelmes vagy belé, így elengedni sem tudnád.
2021. jan. 3. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az észre kell hallgatni.
2021. jan. 3. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ész a nyerő.
2021. jan. 4. 04:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A szív csapongó, én nem rá hallgatnék.
2021. jan. 4. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!