Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nőt szeretek ?
Együtt voltam egy lánnyal. 5evig majd elhagyott....2evet külön voltunk.
Sovarogtam utána..
Majd jött egy lány minden frankó volt de úgy érezte a régi 5eves kapcsolat sokkal jobb volt.
Felbukkant az 5eves ex. Elhagytam miatta az új párom
De eltelt 2honap és rájöttem, hogy a szép emlékek hiányoztak nem az 5eves ex.
És rájöttem ,hogy mostmár igazából a friss exem akit kidobtam őt szeretem csak hülye voltam.
A friss exem barátnője szerint vissza fogadna mert nagyon szeret mai napig..de nincs bőr a pofamon visszamenni hozzá hiába szeretem
Nem kurok két puncit.
Szakítottam mielőtt megkurtam volna a másik puncit a te szavaiddal élve
Azért írtam én is, hogy felváltva.
Először 1. barátnő.
Aztán 2. barátnő.
Most megint 1. barátnő.
És a jövőben lehet megint 2. barátnő.
Azért ez így sem semmi.
Nem lesz második barátnő.
Nincs hozzá bőr a pofamon.
Sajnos. Pedig szívem szerint a második lenne....újra és remélhetőleg örökké. De nem fogok ezt meglépni. Csak arra lettem volna kíváncsi mással is volt e már ilyen
Tuti megbocsátana.
Két napja mondta pont a legjobb barátnőjének..akit alltalam ismert meg..szóval az én ismerősöm is.
De van új barátja..bufelejtonek de még nem fekudtek le mert engem szeret és rám vár csak elakarja venni a figyelmét rólam.....de remélem beleszeret az új srácnak és O nem fogja úgy megbántani mint en
Szegény csajt sajnálom, hogy így ott hagytad, de most ő is éppen kib*szik valakivel csak, mert "búfelejtő". 🤣🤣🤣🤣
Volt hasonló kapcsolatban részem ahol, ha az exe felbukkant volna szerintem bármikor elhagyott volna. Szar ügy, de ha már így alakult szerintem jöjjetek össze és mond meg neki mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!