Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy fogadjam el, hogy más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el, hogy más van neki?

Figyelt kérdés

Bevallotta, hogy a szakítás előtt 1 héttel elkezdett beszélgetni egy évekkel ezelőtti exével (azóta több barátnője volt rajtam kívül is) majd szakított, mert megakarja próbálni vele, de azért úgy vált el tőlem, hogy szeret még és benne van, hogy megbánja a döntését. Pár órával később láttam, hogy a csaj kitett vele egy képet instagrammra, ahogy azon a helyen vannak ahova velem járt mindig...

Annyira szíven ütött, teljesen kikészültem, főleg, hogy én sehogyse tudok túllépni rajta..

Nem hiszem el, hogy máris túllépne, boldog mással még én szenvedek :( Mi vigasztalhatna, vagy mit tehetnék, hogy ne készüljek ki ettől?

2021. jan. 1. 03:33
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

sehogy se.

az ilyesmi a sárba tiporja az önbecsülést,egészen addig amíg rá nem döbbensz,meg nem gyógyulsz és nem kezded el tisztán látni a dolgot.

de ilyen esetben általában ez alsó hangon fél év baba.

2021. jan. 1. 03:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igazat ír az első... Nekem az exbarátnőm jött össze egy sráccal, kb két héttel azelőtt, hogy velem szakított volna. Azt mondta, hogy a barátnőjével talizik stb... Persze szexre jó voltam még.

Ők is ugyanazokra a helyekre jártak, amik nekünk voltak a "titkos, közös helyeink"...

Majd az idő segít, más nekem nem segített. Persze könnyebb lett volna beleugrani egy kapcsolatba hirtelen, de amíg vele voltam teljesen megszüntettem a kapcsolatot az olyan lányokkal, akik valamennyire is bejöttek. Na mindegy, idővel jobb lesz. Nekem egy 2-3 hónap volt.

(F/20)

2021. jan. 1. 04:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az vigasztaljon, hogy ilyen emberrel nem lehet hosszú távon tervezni, mert megbízhatatlan. Fogd fel tapasztalatként, de ismerd fel, hogy te normális férfit érdemelsz, nem egy szélhámost. Ő később valószínűleg meg fogja ezt bánni, de neked ezt nem szabad már megvárnod, hanem tovább kell lépned.
2021. jan. 1. 06:19
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
"Elmúlik."
2021. jan. 1. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!