Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a pártok nem fogadja a gyerekedet?
Figyelt kérdés
A kisfiú 6 éves. Neki is van 13 éves (ő neveli) másfél év után közölte h ez nem megy tovább. Ő nem tudja mégsem elfogadni a gyerekemet,mas gyerekét! Hozzateszem a mi kapcsolatunk meg működött, mégis méghozta a döntést.????2020. jún. 26. 06:58
1/17 A kérdező kommentje:
Szakított velem ez miatt!!
2020. jún. 26. 06:59
3/17 anonim válasza:
Ez sajnos előfordul, Ő legalább megpróbálta. Más már akkor eltűnt volna mikor kiderül, hogy gyereked van.
4/17 anonim válasza:
Őszintén szólva engem is zavarna, ha a párom nem tudná elfogadni a gyerekem, így mindenképp ezt tartom a korrekt döntésnek. Ha ezzel előállt volna, de nem akar szakítani, akkor én dobbantok mellőle, tökmindegy, mennyire működik jól egyébként a kapcsolatunk.
5/17 anonim válasza:
Fura igy, hogy neki is van gyereke, akit o nevel, plane egy problemasabb korban levo, masfel ev utan eloallni ezzel, oszinten szolva elsore azt gondolnam, csak kifogas.
De lenyegtelen amugy, ha az, ha szakitani akar, akkor ez van.
6/17 anonim válasza:
Alapban, a legtöbb férfi sosem akar gyereket. A másét meg pláne nem. Főleg, ha a gyerek apja is képben van.
7/17 anonim válasza:
Masfel ev utan a gyerek csak kifogas.
No van a dologban.
8/17 anonim válasza:
Az, hogy neki van gyereke nem jelent semmit. Attól még nem kell elfogadnia és szeretnie a te gyereked.
Lehet hogy kifejezetten utálta, és feszültséget keltett benne.
Én abszolut megértem, hogy nem fogadta el.
Én sem tudnám más kölykét elfogadni sem szeretni.
9/17 anonim válasza:
7.-nek.
Nő? Inkább a kölyök faterja, aki ott jópofizik.
10/17 anonim válasza:
Nem problémás pl. hiperaktív a gyereked, vagy nem volt miatta sok konfliktus (tipikus a ne korlátozd az enyémet, de vigyázz rá és fizess) vagy a gyerekeitek között versengés, bunyó, intrika? Ha nem, akkor inkább másik nőre tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!