Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Szakítottunk.
Én nem általánosítok a történtek miatt. De egy biztos óvatosabb leszek, ha lesz bármi a jövőben.
Kérdés képes-e az ilyen ember megváltozni.
Kérdező,
amikor általánosításról írtam nem rád céloztam . Tudtommal Te nem általánosítottál. Azokra céloztam, akik le is írták, hogy MINDEN nő (férfi) ilyen vagy olyan.
Szerintem le kellene zárnod, ha megremeg a bizalom (úgy hogy van alapja) nem sok eséllyel jön vissza), hasonló cipőben voltam/vagyok, az eleje nagyon rossz volt, de ahogy telik az idő, rájövök hogy jobb így sokkal! Lesznek gyenge pillanatok de mindenképpen hosszútávon nézd a dolgokat szerintem és ne csak az adott pillanatot mérlegeld!
F25
Jajj.. már megint ez a picsogás, hogy ne általánosítsunk.
Miért ne általánosítanánk?
A nők nagyon nagy része egyforma, ahogy a férfiak nagyon nagy része is.
Mondjuk úgy legalább a 90%-uk. A nők is egy nagyrészt ösztönös viselkedési sémát követnek, és a férfiak is. A kettő pedig egészen más.
Nem érti az egyik a másikat, és ezért nem is szabad megbízni benne.
Ilyen rossz esélyek mellett fogadást sem kötnél nagy összegben, ugye?
Tegyük fel, hogy a fogadás tárgya, hogy eltalálod-e az eredményt egy 10 oldalú dobókocka dobásnál.
Ha eltalálod, a tízszeresét nyered a feltett pénznek.
Tehát rátennél 1000 Ft-ot arra, hogy egy 10 oldalú dobókockán egy dobásból kijön a 10es?
Talán igen, 1000 Ft-al nem kockáztatsz sokat.
És rátennéd egy teljes havi fizetésedet? Ha épeszű vagy, biztosan nem.
Mert szimpla valószínűségi alapon nem bízol abban, hogy nyersz, ezért csak minimális kockázatot vállalsz.
#27,
ne haragudj meg rám, de nézetem szerint a feleleted úgy gagyi, ahogy leírtad. Igenis - helytelen általánosítani. Ha azt írod, hogy minden férfi megbízhatatlan, akkor én joggal sértődöm meg (és amint a felvetett kérdésre adott válaszokból, de más válaszok esetében is), mert én nem tartom magam ilyennek (és nem vagyok egyedüli). Te nem ismersz minden férfit (engem sem), de általánosítasz, minden férfire vonatkoztatsz, azaz rám is.
Köszönöm, ha megértetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!