Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most mit tegyek? Szakítottunk.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Szakítottunk.

Figyelt kérdés
Padlóra kerültem. A lány akit szerettem, hazudott nekem rengeteg dologban. Láttam, hogy más sráccal is beszélget, de ő csak haver, meg nagyképű. Számtalanszor kérdeztem biztos, hogy nincs több? Azt mondta engem szeret. A beszélgetésükben meg arról írnak, hogy kívánják egymást.... Láttam, mert bejelentkezve maradt.. Most offon vagyok, én azért dolgoztam, hogy pár év múlva költözzünk...
2020. dec. 29. 18:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Lépj tovább. Sajnos nem szeretett.
2020. dec. 29. 18:44
 2/29 A kérdező kommentje:
Értem, hát ez krva jó. :(
2020. dec. 29. 18:45
 3/29 anonim ***** válasza:
46%

Kérdezd meg, mit akar valójában!

De ha igaz, hogy másnak azt írja, hogy kívánják egymást, akkor felejtsd el.

2020. dec. 29. 18:54
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Igen sajnos nem szeretett eléggé, nagyon úgy tűnik.
2020. dec. 29. 18:55
 5/29 A kérdező kommentje:

Ezeket a köröket már lefutottuk.. Engem akar nem tud nélkülem élni aztán újra ide lyukadunk ki.

Elsőnek van igaza sajnos.

2020. dec. 29. 18:55
 6/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak összetörtem nem tudom miért kellett hazugságban élnem.
2020. dec. 29. 18:57
 7/29 anonim ***** válasza:
24%

Örülj neki!

Régi alap igazság: "Lóban, kutyában, nőben és rendőrben sosem bízunk!"

2020. dec. 29. 18:59
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

A "csak haver" meg "csak beszélgetünk" kezdetű mondatoknál azonnal bannolni kell mindenkit.

Örülj, hogy még időben kiderült ez nem összeköltözés után.

Tiltsd le mindenhol és felejtsd el.

És tanuld meg hogy férfi és nő közt nincs csak barátság.

2020. dec. 29. 18:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

fel a fejjel. Engem az expasim egy éven át csalt meg flörtölt neten más lanyokkal miközben a beteg nagymamámat apoltam otthon.:)

Hidd el, van feny az alagút vegen, meg ha most nem is latszik. :)

2020. dec. 29. 19:01
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

fel a fejjel. Engem az exbarátnőm csalt meg mással, miközben én feleségül akartam venni őt. Talán jobb is hogy 2 év után kiderült, és addig már nem jutottunk el.

Hidd el, van feny az alagút vegen, mondjuk én még nem látom, de valami már dereng. Meglehet hogy hosszú hónapokig fog tartani, amíg te is ideérsz, de ne add fel.

2020. dec. 29. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!