Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem ír vissza az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza az exem?

Figyelt kérdés
Szakítottunk 2 hónapja és a napokban írtam neki. Nagyon pozitívan reagált erre, örült neki. Aztán írtam neki, hogy hiányzik, erre pedig már 4 napja nem válaszol. Miért nem ír legalább annyit, hogy ,,bocsi de te nekem nem" vagy ,,hagyjál ezzel"? Mindig korrektek voltunk egymással, legalább egy választ adhatna

2020. dec. 29. 17:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Tipped sincs? Nem véletlenül. Én sem szoktam visszaírni egyáltalán az exeimnek
2020. dec. 29. 17:04
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Mert az még rosszabbul esne mint ez ...szakítottak minek írkálni egyáltalán?
2020. dec. 29. 17:04
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Pozitívan reagált, mert azt hitte talán már túl vagy rajta, erre bedobod, hogy hiányzik.. Nem csoda, hogy menekült. Mit nem értesz rajta? Lehet, hogy emberileg kedvel de már nem akarja újrakezdeni. Láthatóan nem értesz az elutasításból, azért nem is ír inkább, mert nem akarja elkezdeni veled a nyűglődést.
2020. dec. 29. 17:07
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem esne rosszabbul és ezt ő is tudja

Én szakítottam vele

2020. dec. 29. 17:11
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
4 Na akkor pláne. Te tényleg nem veszed észre, mekkora pofátlan tahóság azzal traktálni, hogy hiányzik, amikor te dobtad ki? Ezt még méltassa válasszal? Nem vagy semmi hallod :D
2020. dec. 29. 17:15
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Mert az exed. Ezen mi nem egyértelmű? Nem tartozik neked számadással az érzéseit illetően. Azt sem kérte, hogy te írd meg neki a sajátodat.
2020. dec. 29. 17:19
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Mert nem akar belemenni egy véget nem érő könyörgésbe.

Ráadásul te dobtad. Akkor nem érdekelt, hogy ő mit érez, most se érdekeljen.

2020. dec. 29. 17:29
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Szakitottal, erre most abban remenykedsz, hogy majd egy csettintesre vissza szalad hozzad?!

En is normalis hangnemben irtam exnek, amikor felolem erdeklodott, de ez nem azt jelentette, hogy hianyzik. Nyilvan az erzes nem kolcsonos, igy vehetned a lapot...tovabb lepett!

2020. dec. 29. 17:35
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Exem rám írt volna egy ilyent, miután kidobott, szerintem olyan választ adok neki, hogy megemlegeti.

Mondd, te teljesen rendben vagy? Kidobod, aztán két hónap után azzal állsz elő, hogy hiányzik... tudod, mi hiányzik neked: a szex, semmi más. Meg egyedül nem bírsz mit kezdeni magaddal, ezért még hozzá is hajlandó lennél visszamenni.

2020. dec. 29. 17:41
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Uazt jelenti amiket leirtal szavakkal. Igy erzekelteti h fogd mar fel h o meg nem akarja visszacsinalni!
2020. dec. 29. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!