Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámentek az idegeim a bipoláris csajomra a sok megaláztatás miatt. Szerintetek önzőség nem tűrni tovàbb?
Ajajj, szerintem ilyen jellemű emberbe jónéhányan belefutottuk.
Ez a hirtelen megsértődés, majd leszarás a kiakadásig, majd minden újra happy dolog ismerős.
Sokat bújtam a netet, hogy mi lehet ez, mire több opció is feljött, mindenesetre vagy tényleg beteg vagy éretlen....
Nagyon sok itt a hozzá nem értő bunkó.
Nekem volt bipoláris barátnőm. Az a helyzet, hogy semmit nem tudsz csinálni, nem gyógyítható, sőt, idővel ahogy idősebb lesz a bipolaritás nagyobb erőt vesz rajta. Szóval idővel rosszabb lesz az állapota, sokkal.
Ha úgy érzed nem bírod tovább, akkor hagyd ott, ugyanis komoly mentális sérülést lehet szenvedni tőlük. Más szóval te is mentálisan sérült leszel ha sokáig vele maradsz.
Ez van, sajnos ez egy nagyon gonosz elmezavar, szegények nem szándékosan csinálják, nem tudják irányítani a tetteiket.
Segíteni nem tudsz rajta, szóval csak magadat mentheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!