Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk pár napja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk pár napja, elköltöztem! Első dolga az volt,hogy leszedte a közösségi oldaláról,hogy kapcsolatban vagyunk,és most megtudtam, szexuális játékszereket rendelt magának!Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Férfi az illető. Szeretem,de úgy látom ő végleg feladta,ha mű női nemi szerveket rendelt magának. Síkosìtó, óvszerek,stb.
2020. dec. 26. 20:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Óvszert valószínűleg amiatt vesz, hogy legyen, ha esetleg sikerül becsajoznia legalább egy éjszakára. Tudom, hogy nem akarsz ebbe belegondolni, de ez az igazság. Szakítottatok, tovább fog lépni és le fog feküdni másokkal is előbb-utóbb
2020. dec. 26. 20:35
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
de nem ertem ezt a hisztit, mar nem vagytok egyutt, azt csinal amit akar. igen, lehet megdug majd mas noket.. es?!
2020. dec. 26. 20:36
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
Miért számít, hogy jó volt köztetek a szex? Szakítottatok, gondolom ezek után nem fogtok összejárni.
2020. dec. 26. 20:36
 14/27 A kérdező kommentje:
Mert én szerettem volna,ha átgondoljuk mindketten,milyen hibákat követtünk el,és talán újra együtt leszünk. Szar belegondolni,hogy 3 nap után ő már óvszert rendel.
2020. dec. 26. 20:38
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Mással is jó lesz neki a szex, te meg majd megemészted.
2020. dec. 26. 20:40
 16/27 A kérdező kommentje:
Borzasztóan szeretem!
2020. dec. 26. 20:41
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Akkor miért költöztél el?

Úgy néz ki hogy ő hamar túllép, ezt elszúrtad.

2020. dec. 26. 20:52
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
De akkor miért mentetek szét?
2020. dec. 26. 20:59
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Ha szereted, akkor ne drámázz, ne hisztizz, ne színészkedj, hanem szeresd. Az ilyen csajokkal nem lehet mit kezdeni. Fogtad magad és elköltöztél tőle. Ezt elő kell készíteni, meg kell csinálni, mit gondoltál erre mit fog lépni?

Ne itt picsogj, hanem menj oda hozzá és mondd neki, hogy szereted. Nem bánt veled jól? Ezek után tuti nem fog, legalábbis egy darabig.

Tényleg lehet hogy elege lett belőled.

2020. dec. 26. 21:27
 20/27 A kérdező kommentje:
Rengeteget veszekedtünk egyéb dolgok miatt. Szakított velem,én fogtam magam és eljöttem.
2020. dec. 26. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!