Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A közös otthonotokban ti se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A közös otthonotokban ti se "dugdossátok" el a játékszereket?

Figyelt kérdés
Kicsi a lakásunk, a hálót használjuk nappalinak is tehát ha valaki jön a hálóba megy. Vibrárort, péniszgyűrűt, óvszereket, stbt nem szoktam eltenni, ott hagyom mindig az ágy fölött, vagy a szekrényen. Páromat meg pláne nem érdekli mi hol van, mivel úgy vagyunk vele h ez a saját lakásunk, nem fogunk dugdosni semmit. Tesóm, szüleim, haverok sűrűn járnak át. Anyám szólt be nemrég hogy ez undorító, miért nem tesszük el ha jön valaki. Szerintem a saját házamba oda teszem ahova akarom. Nem?

2018. máj. 9. 09:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha vemdég jön, eltesszük.
2018. máj. 9. 09:11
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Kb. olyan, mintha a bugyijaidat vagy a betétjeidet hagynád elől. Vannak dolgok, amikre nem vagyok kíváncsi, ha vendégségbe megyek máshoz. Nem akarom nézegetni a polcon a háziasszony vibrátorát, miközben a zserbóját eszem, például.
2018. máj. 9. 09:12
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valóban a te lakásod, oda teszed, ahová akarod. Csak ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb elmaradoznak a vendégeitek. Már azok, akik tudnak viselkedni, és ezt másoktól is elvárják.
2018. máj. 9. 09:13
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Ott okádnám össze a nappalidat!
2018. máj. 9. 09:14
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem kicsit vagytok betegek.
2018. máj. 9. 09:22
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
Gratulálok. Gésagolyó, bilincs, análdugó miért nincs ott?
2018. máj. 9. 09:25
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Igazad van. Ha legközelebb jön egy vendég akkor a pasid nyugodtan kapja elő a szerszámát és lóbálja meg előtte, esetleg dugjatok egy jót az anyós ölében. Megtehetitek, mert ez a ti házatok és azt csináltok amit akartok.
2018. máj. 9. 09:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdésed kamu.

Egyébként a vibrátort ajánlatos higiéniai okokból is eltenni valamibe valahova, hogy szálljon rá a por meg a szösz pl.

Nem vagyok prűd egyébként, de az ilyen dolgokat nem tenném közszemléle. Nem kell annyira nagyon eldugni ezeket a dolgokat, de azért egy éjjeli szekrény fiókja a minimum lenne normáliséknál.

2018. máj. 9. 09:31
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nehéz lenne bedobni ezeket egy éjjeli szekrénybe? Nem dugdosás, hanem a rend miatt.
2018. máj. 9. 09:45
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Attol hogy a sajat lakasod, meg a vendeg nem lesz kivancsi, hogy miket dugdosol a huvelyedbe es milyen izesitesben. Attol hogy a vendeg vendeg meg neki is jar tisztelet, attol hogy o van a te otthonodban. Felnott embernek nem is ertem, hogyan kellhet ezt egyaltalan magyarazni...
2018. máj. 9. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!