Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A közös otthonotokban ti se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A közös otthonotokban ti se "dugdossátok" el a játékszereket?

Figyelt kérdés
Kicsi a lakásunk, a hálót használjuk nappalinak is tehát ha valaki jön a hálóba megy. Vibrárort, péniszgyűrűt, óvszereket, stbt nem szoktam eltenni, ott hagyom mindig az ágy fölött, vagy a szekrényen. Páromat meg pláne nem érdekli mi hol van, mivel úgy vagyunk vele h ez a saját lakásunk, nem fogunk dugdosni semmit. Tesóm, szüleim, haverok sűrűn járnak át. Anyám szólt be nemrég hogy ez undorító, miért nem tesszük el ha jön valaki. Szerintem a saját házamba oda teszem ahova akarom. Nem?

2018. máj. 9. 09:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

Ez undi. Nem vagyok prűd. De ezek nem olyan dolgok, amiket mutogatni kéne. Neked milyen lenne látni, hogy atmesz valakihez és ilyen jellegű dolgok várnak téged .

Átjön egy kollégád, kb azonnal ribinek könyvel el téged.

2018. máj. 9. 09:49
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
mi a komódba tesszük, azért h ne porosodjon (ti kinn hagyjátok? fújxd)
2018. máj. 9. 09:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

naná, hogy eltenném, ha jönne valaki.

szerinted kíváncsi rá, hogy ti mit csináltok? nem hiszem.

veggyél egy dobozt és tároljátok abban.

én erre nem vagyok kíváncsi, ha megyek valakihez

2018. máj. 9. 10:01
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Azért vannak alapvető illemszabályok, ha vendéget hív az ember. Szarni sem szarsz a vendégek szeme láttára. A szexuális életetekhez sincs közük, sőt a többség NEM IS AKAR TUDNI RÓLA, full ciki, kellemetlen. Kb. 2 percbe tartana elpakolni.
2018. máj. 9. 10:03
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy tényleg vannak ilyen proli emberek.

Én lakásom, szal oda szarok a szoba közepére, aztán még megkérdezi a hülye, hogy mi a baj :)

2018. máj. 9. 10:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb ha valaki megy vendégségbe, tartsatok neki egy kis rögtönzött bemutatót. Mert hát az is normális...
2018. máj. 9. 12:01
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Oké, amit írsz kérdező, de ez kb olyan, mint ha azt mondanád a vendégnek, hogy "nézd, mi védekezünk. nekem az a kedvenc vibrim, azt szoktam a puncimba szuszakolni. a barátomnak néha kókadt a pötse, ezért azzal azzal a gyűrűvel a farkán qúr meg engem. és veletek mizújs ? ^^ ". Értékelem a humort, de egy pillanatra lefagynék, hogy most félrenyeljem vagy szétfújjam a sós mogyorót.

31/f

2018. máj. 9. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom... Ilyen tényleg létezik? :'D Annyira azért csak nem megterhelő fél perc alatt lepakolni a polcról. Nem csoda, ha a vendégek kiakadnak.
2018. máj. 9. 12:15
 19/26 anonim ***** válasza:
86%

Hozzátok sem mennék vendégségbe.

:D

2018. máj. 9. 12:17
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
szarás is természetes, mégsem előttük csináljátok nem?
2018. máj. 9. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!