Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elkurtam az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkurtam az életem?

Figyelt kérdés

Exem 1eve szakított velem 6 év együttélés után..

Futottam utána egy évig.

Majd megismertem egy lányt. Akivel minden jó volt.

Amint megtudta exem, hogy van valakim máris előadta. Hogy neki idő kellett...és szeret..imád. elkezdett szó szerint zaklatni.

Én bedoltem neki. Kitdobtam az új párom miatta.....de most, hogy együtt vagyunk már egy hónapja újra...kezdek rájönni. Hogy én azt a lányt szeretem akit kidobtam az exem miatt....exemben csak a jó emlékeket szerettem.

Elbasztam az egészet.

Ennyi erről. Csak leírtam ..le kellett írnom.valahova.

2020. dec. 26. 19:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálatos, de így jártál 😥
2020. dec. 26. 19:12
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
van még egy csomó csaj, minek kúrtad volna el. viszont most hogy már kidobtad, hagyd is, nem érezné már azt hogy igazán kell neked és mindig azon menne a hiszti. ha össze is jössz vele mégis, ez már megmérgezte a kapcsolatototk, örökké hánytorgatni fogja és olyan komplexusa lett tőle ami miatt csak baxogatni fog téged egész idő alatt..
2020. dec. 26. 19:13
 3/19 A kérdező kommentje:

A lány akit kidobtam nagyon szeret engem. Megbocsátana ..mai napig sír miattam minden nap.nem tud elfelejteni. ( Ezt mondta a barátnője)

De elbasztam ezt nagyon...és már lassan 2honapja külön vagyunk...nem szeretném bántani őt. Ezért nem is keresem ..kis idő és elfelejt és remélem talál olyan valakit akinek nem kérdés, hogy O a legfontosabb ..O a legtökéletesebb...nekem sajnos ez kellett.hogy raebredjek. Elbasztam. Pedig egy igazán cuki. Jószívű. Aranyos figyelmes lány volt...én meg hülye...ennyi.

2020. dec. 26. 19:18
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Ne legy toketlen! Szepen elmesz hozza es kersz egy ujrakezdesi lehetoseget! Szenvedni jobb?!
2020. dec. 26. 19:24
 5/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
86%
Kezdd újra a legutóbbival. Előtte NAGYON őszintén beszélj a már-nem-exeddel, hogy nem működik vele a részedről. Volt egy éve eldönteni mit is akar, nem élt vele. Most már ne gátoljon abban, hogy boldog légy. A másik lánnyal pedig CSAK ŐSZINTÉN, CSAK TISZTÁN. Helyre kell hogy álljon feléd a bizalma. És ha összejöttök, kívánok nektek sok sikert.
2020. dec. 26. 19:31
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Próbáld meg! Én mit nem adnék, ha exem rájönne a mostani nője mellett arra, hogy elb*szta és engem akar. :(

Azt nem mondom, hogy ezek után meg tudnék benne bízni. Az eszem kikosarazná, de a szívem.. Borzasztó nehéz lenne.

De próbáld meg, hátha meg tudjátok menteni! Ne szenvedjetek mind a ketten, egy lehetőséget még megér ez az egész! Veszítenivalód nincs! Szurkolok!

2020. dec. 26. 19:43
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Még ma szakíts a mostanival és utána írj a másik csajnak.
2020. dec. 26. 19:43
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Marha nagy szerelem lehet, ha első szóra kidobtad másért.
2020. dec. 26. 19:48
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Sztem lesz ott 3. Is ahol a masodik osszejott... Dobd az exed es probalkozz be az ujbal vagy keresd a kovetkezot
2020. dec. 26. 20:00
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Hú nekem nem vagy szimpi, ha ennyire töketlen vagy, akkor tényleg hagyd a csajt, egy férfi tudja már, hogy mit akar! Most ide jöttél sajnáltatni magad, ez is elég fefiatlan. Nekem nem kellenél.
2020. dec. 26. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!