Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most lehet h volt esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lehet h volt esélyem vagy mi? ááá nagyon elkurtam?

Figyelt kérdés

A lánynak azt mondtam h nem nagyon érzem h most mivan szal nem kaptam vissza jelzést semilyet sem negatívat sem pozitívat és ezt válaszolta rá nem sexet akartam "pozitív vissza jelzésként" csak vmit vagy akkor mondja azt huzz a gcibe.

Ezt válaszolta... :S vélemény?

Szió!

Palimadár és hasonló gondolataidat nem is értem igazán... örülj h szóba állok veled...?! NEKED ÜLDÖZÉSI MÁNIÁD VAN!!!

Igazából nem értelek.. kezdjük onnan h anno mikor szétváltak útjaink nem én kerestelek fel! Akkor azt mondtad h a barátom akarsz lenni... még is mindig amikor találkoztunk én azt éreztem nálad h szeretnéd ha több lenne... valószínűleg ezért voltam távolságtartóbb! (gondolom ezt érezhetted úgy h "nem értékkelek"...) Nem ígértem neked semmit, majd te mondtad azt is egyik msn-es beszélgetésnél h nem tudsz úgy tekinteni rám mint az egyik haverodra akinek elmondod a gondodat! Akkor most vissza kérdezek még is akkor mi az istennek tekintesz??? Másik h szerintem nem kértem tőled semmit egy szívességet kértem (azaz te ajánlottad fel) vmit nyomtattál nekem majd elég bájosan az orrom alá dörgölted azt is!(v ezt is természetben kellet volna megköszönnöm) H mit is kellene megköszönnöm h foglalkoztál velem tényleg bocs akkor itt és most KÖSZÖNÖM! (bár ezek szerint én nem foglalkoztam veled.. a te szemszögedből...teljes mértékig letojtalak.. eddig jól mondom ugye?!) Azt meg pláne nem értem h miért érzed magad palimadárnak nem is tudom milyen jelet sugároztam ami miatt így kéne érezned! (azok szokták magukat palimadárnak érzeni akik többet várnak el egy barátságnál) Másik h sosem tartottalak egy nagy rakás szarnak!! Viszont a hasonló beszólásaidtól mint a "puszira vigyelek el" felállt a hátamon a szőr!!!!

Nem egy ilyen célzásod volt amit nem tudtam hova tenni!(pl az előbb is említett nem tudtak barátként kezelni)! (Csak így mellékesen másoktól is számon kéred h foglalkozol velük, ők hányszor köszönik meg??!) bocs ez nem is tartozik ide

Hogy most végül is miért voltál bukó már nem számít mert látom h én ténylegesen túl sok érzelmet v ideget v nevezd ahogy akarod váltok ki belőled!!

De innentől kezdve nézd felmentelek az alól h foglalkozz velem!! Hidd azt amit akarsz,( kész vok attól h a pasik engem akarnak megváltoztatni... sosem mondtam h egyszerű eset vagyok....de ezen nem is akarok változtatni!) biztosan találsz egy csajszit aki majd értékeli h jó ember vagy (mert ezek szerint én nem tudtam) De tényleg mostantól kezdve ne foglalkozz velem fölösleges! Így legalább a te idegeid is megnyugszanak!

pápá!

(u.i.: ez túl sok lett volna az sms-be belefoglalni ezért nem válaszoltam arra)

2010. nov. 16. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ááááá ezt elkútad kicsit igen...de nem baj lesz másik majd.
2010. nov. 16. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem az, hogy hagyd a fenébe a csajt, elég világosan elküld a pitsába. Lépj tovább és ne zaklasd. Van másik.
2010. nov. 16. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Hülye p*csa a csaj.

Nekem is volt ilyen barátnőm.

2010. nov. 16. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
valami drámakirálynő, de te sem vagy egy százas, haver, legyintek csak egy k*rva nagyot, hátradőlök, és felpattintok egy sört.
2010. nov. 16. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem éri meg..
2010. nov. 16. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
most ezen mit nem lehet érteni? csak a barátod akart lenni, semmi más, de te nyomultál rá folyamatosan... senki se nézné jó szemmel az ilyet, főleg ha elmondja/jelzi többször is
2010. nov. 16. 22:09
 7/10 anonim válasza:
szarügy....deh sztem nem kellett volna feltenni a netre ezt,mert ki tudja egyszer idetéved a csaj,meglátja,sztem mégjbban kész lesz :D hagyd ott ahol van nem éri meg egy iylen lánnyal :S
2010. nov. 16. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:

te jóóóó ég...

és ezt mind sms-be írta?

nem semmi a csaj ez kb vagy 15 sms be küldhette el...

sztem nem érte meg ennyit pazarolni rád...

bocs de ahogy olvastam te is elég szemét voltál vele szóval megértem a csajt...de ha velem így bántak voolna nem szántam volna annyi szót rád mint ő...:S

2010. nov. 17. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:

"és ezt mind sms-be írta?

nem semmi a csaj ez kb vagy 15 sms be küldhette el..."

Jaj de okos vagy de olvasni nem tudsz:

"(u.i.: ez túl sok lett volna az sms-be belefoglalni ezért nem válaszoltam arra)"

Tehát nem SMS-ben küldte el.

2010. nov. 17. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
ő nem válaszolt
2010. nov. 17. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!