Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha bejön a pasim egy lánynak?
Instan egy lany bekovette a baratomat es elkezdte lajkolgatni, baratom tudta hogy engem ez zavar es visszakovette. Nem a neten elem az eletem csak ott senki sem tudja hogy vagyok neki, ez a lany a tarsasagukban van ahova en nem jarok mert nem szimpatikusak. Szakitottam mert nem bizok a baratomban es a lanyban sem. Jogos?
21/L
"Szakitottam mert nem bizok a baratomban" - jogos
Alapvetően ha bíznál a barátodban akkor ez nem lenne probléma, az követné meg lájkolgathatná a pasid, aki akarja, élőben is nyomulhatna, nem kéne aggódnod. Így viszont, hogy nem bízol benne, így teljesen mindegy, mi a reakciója, értelmetlen a kapcsolat bizalom nélkül. Szóval jól tetted.
Hagyd a picsába.
Miért csinálja ha zavar téged? Mi az, hogy abban a társaságban senki nem tud rólad? Akkor milyen kapcsolat volt ez...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!