Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ha bejön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha bejön a pasim egy lánynak?

Figyelt kérdés

Instan egy lany bekovette a baratomat es elkezdte lajkolgatni, baratom tudta hogy engem ez zavar es visszakovette. Nem a neten elem az eletem csak ott senki sem tudja hogy vagyok neki, ez a lany a tarsasagukban van ahova en nem jarok mert nem szimpatikusak. Szakitottam mert nem bizok a baratomban es a lanyban sem. Jogos?

21/L

2020. dec. 25. 09:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Mostmar semmit, hiszen o mar az exed!
2020. dec. 25. 09:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Szunetben egyeztunk meg
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szakitottam mert nem bizok a baratomban" - jogos

Alapvetően ha bíznál a barátodban akkor ez nem lenne probléma, az követné meg lájkolgathatná a pasid, aki akarja, élőben is nyomulhatna, nem kéne aggódnod. Így viszont, hogy nem bízol benne, így teljesen mindegy, mi a reakciója, értelmetlen a kapcsolat bizalom nélkül. Szóval jól tetted.

4/13 anonim ***** válasza:
78%

Hagyd a picsába.

Miért csinálja ha zavar téged? Mi az, hogy abban a társaságban senki nem tud rólad? Akkor milyen kapcsolat volt ez...?

2020. dec. 25. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj vissza hozzá. Bizalom nélkül ez nem kapcsolat, csak vergődés. Amúgy meg jogos a kérdés, miért nem tudja senki, hogy együtt vagytok/voltatok?
2020. dec. 25. 10:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy azért nem tudott rólad senki, mert még ismerkedni akart.
2020. dec. 25. 10:28
 7/13 A kérdező kommentje:
A társaságban tudnak rólam, a neten nincs nyoma hogy van barátnője
2020. dec. 25. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Tini rovatba menj, ott vannak az ilyen bejön a pasim másnak szakértők... akkor is, ha 21 vagy, a témád akkor sem felnőtt
2020. dec. 25. 10:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szokjatok le a szünetről, semmire se jó.
2020. dec. 25. 10:42
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudnak leszokni róla! Az nem magától megy, ahhoz fel kell nőni. Sajnos azt hiszi, hogy ő már nem gyerek, mert 21, csak éppen tolja a szünetet
2020. dec. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!