Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Az exem kitörölt és letiltott. (nem beszéltünk amúgy sem már egy ideje)

Majd arra lettem figyelmes, hogy írt egy üzenetet, de kitörölte, szóval nem láttam, mit írt. Nem kérdeztem meg mit akar , mert szerintem ez lett volna a célja, majd ezzel elkezdődne a kommunikáció.

Amúgy is már új párja van.

Szerintetek mire megy ki ez a játék? Talán zavarja az egoját, hogy nem keresem és provokálni akar?

2020. dec. 23. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ne törődj vele!
2020. dec. 23. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bepiált aztán véletlenül elküldött valamit amit nem akart, aztán gyorsan visszavonta. Vagy összeveszett a barátnőjével, gondolt egy kis egotuningra de meggoldolta magát vagy írt másnak.

Spekulálgathatunk, de minek? Semmi értelme, ne érdekeljen mit akart.

2020. dec. 23. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg tele volt és benézte. Előfordul. Engedd el.
2020. dec. 23. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Soha nem iszik egy kortyot sem. :D
2020. dec. 23. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Hat, azt meg jobban meguti, ha megis sikerul. :D

Amugy, lehet, hogy veletlen azt a szar like jelet kuldte el, amikor belepett a tiltas miatt a beszelgetesbe.

Mindegy, ha van neki valaki, lezarta.

2020. dec. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!