Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve szakítottunk az exemmel. Kb. havonta 2x beszélünk, hogy ki hogy van. Ő szakított velem, mondván hogy egyedül akar lenni... Azóta is úgy van. Nehezen dolgoztam fel, de már sokkal jobb( 3 éves kapcsolat volt). Nem rég derült ki, hogy vett nekem ajándékot karácsonyra. Furcsáltam.

Más is járt már így, hogy az exe ajándékozott? Ez az igazi kérdés itt. Csak érdekelne.

Megkérdeztem, hogy miért és azt a választ kaptam, hogy csak úgy... Nekem ez nagyon gyanús.

2020. dec. 20. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jah, te vagy a biztonsági tartalék. Az az ajándék meg a biztosítási díj.
2020. dec. 20. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég fura..Én nem fogadnám el tőle. Már semmi közötök egymashoz,akkor minek akar "csak úgy" megajándékozni...
2020. dec. 20. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja #1 frankon mondja, ha nincs lo jo a szamar is. Lehet 2 szek kozul a pad ala esett.
2020. dec. 20. 02:04
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem értek egyet az eddigi válaszolókkal, nem kell ennyire pesszimistának lenni. Simán lehet pozitívan is értelmezni a dolgot. Az, hogy kölcsönösen önkéntesen tartjátok a kapcsolatot még, és hogy megajándékozna, annak a jele is lehet, hogy valamilyen mértékig sajnálja az elvesztésedet, hiányzol neki, kötődik még hozzád. Három év az három év, amit nem könnyű kitörölni, különösen hogyha a magányt sem kedveli. Szerintem mind a mai napig őrlődik magában, hogy lehet, hogy jobb lett volna melletted maradnia, csak nem meri bevallani neked. Szóval szerintem ha úgy érzed, hogy szívből jön az ajándék, nyugodtan fogadd el és köszönd meg. Ezzel semmire nem mondasz igent, senkinek nem okozol kárt, viszont neki jól eshet ez a gesztus. Ő meg majd ha az őrlődései végén egyszer arra a konklúzióra jut, hogy szeretné újrakezdeni veled, világossá fogja ezt tenni. De az is lehet, hogy arra jut, hogy jobb, ha mégsem tartjátok a kapcsolatot. Így is, úgy is az ő térfelén pattog most a labda, neked nincs teendőd. Az ajándék elfogadása semmit nem jelent a részedről.
2020. dec. 20. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Tapasztalatok miatt en is az elso 3 valaszolo velemenyet osztom.

A helyedben hanyagolnam, ha nehezen heverted ki, mert ujra fajdalmat fog okozni. Nyilvan tudja o is, hogy vagy/voltal vele es a vegevel. Ha szeretne es nem csak kihasznalni akarna, nem ilyen aljas modon probalna benyalni magat.

2020. dec. 20. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Vissza akar jönni és ez egy jelzés, próbálkozás, hátha fogadókész vagy.
2020. dec. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!