Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon nagy bunkóság lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy bunkóság lenne?

Figyelt kérdés

Az exemtől kapott ezüst ékszereket zaciba adnám. Egy barátnőm adta az ötletet és végülis megtetszett, hiszen hordani nem fogom már őket soha, mivel nagyon csúnyán váltunk el és én iszonyatosan haragszom rá és gyűlölöm őt azokért amiket tett velem. Arra gondoltam legalább legyen egy kis hasznom az egészből ha már ő szakítás után egy hónappal már más nőt tologat :D

Szerintetek ez bunkóság. Abban biztos vagyok, hogy ő sem tartanám meg a tőlem kapott cuccokat, pedig kapott tőlem nem egy olyan dolgok amire nagyon vágyott és nem volt olcsó sem.

2020. dec. 21. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
6: Hányinger. Akkor bezzeg jó volt, most meg nyerészkedsz szerencsétlenböl...
2020. dec. 21. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi hány inger, okoska? Nyilván ő is ajándékozott az exének, amit szintén nem kért vissza.
2020. dec. 22. 00:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is anno próbáltam eladni jófogáson, az exem rátalált, aztán azzal fenyegezőtött, hogy feljelent, ha nem adom neki vissza. Pedig én felajánlottam, hogy visszaadok mindent, úgyis csak kidobnám.
2020. dec. 23. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:
De mi értelme zaciba adni? Zaciba azt adja az ember, amit később ki akar váltani. persze vannak zálogházak, akik vásárolnak is, de leginkább akkor már ékszerüzletben, vagy ékszerésznél érdemes érdeklődni, ott tört ezüstként beveszik bizonyos forint áron grammonként, vagy készíttethetsz belőle valami újat, ha az is megfelelne. A zaci alapvetően zálog, annak semmi értelme, keveset fizet és nem is szándékozod kiváltani sem.
2020. dec. 23. 06:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es, én korántsem nyertem annyit anyagilag mint ő, ugyanis a tvt és különböző elektronikai cuccokat nem adott vissza hiába én vettem 🤷‍♀️
2020. dec. 23. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!