Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a lányok azt gondolják az illető srác nagyon vicces ha mond egy bunkóságot ha a srác helyes, ha pedig ugyanezt mondaná egy nem helyes srác akkor elítélnék?
Ez nem erről szól, és nem kétszínűség.
Mások az imidzsek, teljesen más a hatás.
Próbáljunk egy hasonló szitut a másik oldalról:
Házibuli van, mindenki ivott picit, szól a zene. Egy jobb fajta csaj felhúzza a felsőjét, megköti, kint van a hasa, elkezd táncolni, netán még dörgölőzik a seggével hozzád.
Aztán képzeld el ugyanezt a szitut mondjuk vele:
Ugyanaz szerinted?
4
Jó de ez nem bunkóság hanem max szórakozás, kikapcsolódás. Amúgy az ilyen kövér nők amúgy sem csinálnak ilyesmit mert tisztában vannak a realitással. Legalábis én nem láttam ilyet.
A bunkóság a menő csávók részéről pedig mindennapos, szokványos jelenség. Hej pedig de szeretnék én is azt tenni amit akarok, kimondani amit gondolok, de sajnos nincs jogom és kuss a nevem, mert nem nyertem a genetikai lottón ezért diszkrimánció van ezerrel. És ezt nem is szégyellik sőt természetesnek veszik hogy egyesek el vannak nyomva. Kapjátok be!
Akkor mondok mást.
Ha egy jó csaj odaböfög a társaságban, az vicces, hihi, de vagány...
Ha a dagadt csaj csinálja, akkor fúj, gusztustalan disznó...
7
De ha valaki azt mondja, hogy utálja az embereket, az jogos nem? Úgy értem van alapja...
6
Ez jó példa, de ezt is csak az öntelt menő csávók csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!