Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen tiltottam az exem, most mi legyen?
Ebben a sztoriban a részeg éned jobban tudja mire van szükséged, mint a józan 😀
Zárd ki az életedből az exet, és indulj el a gyógyulás útján 🙂
Mázlista!
Én részegen felhívtam, a porba aláztam magam, és visszakönyörögtem. Aztán jött fél év, amikor ő alázott engem, majd a végén félrekúrt egy másik pasival zárásként.
Elbuktam egy fél évet az életemből, így visszagondolva akkor is jobban szórakoztam volna, ha egy éhes krokodillal zárnak össze ennyi időre.
Komolyan irigyellek! Mit ittál? Legközelebb én is inkább azt fogok!
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem így hagyom a dolgot. Egyre jobban örülök, hogy így alakult, lehet a részeg énem tényleg jobban tudja mire van szükségem :D
Nagypapám kerítésszaggató vendégváró pálinkájából 3-at, meg házi bort. :D
"Nagypapám kerítésszaggató vendégváró pálinkájából 3-at, meg házi bort. :D"
Nagyapám - Isten nyugosztalja - olyan almapálinkát tudott főzni, hogy a rozsdamaró tini csajoknak való likőr volt mellette.
A házi bora pedig a világ legrosszabbja volt, viszont az biztos, hogy megakadályozta volna, hogy telefonáljak, mert pár pohár után 2-nél tovább nem tudott számolni az ember, azzal meg max a főtaxit lehet felhívni :)
Azt hiszem az öreg tényleg tudta, hogy mi a párkapcsolati válságok megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!