Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen tiltottam az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen tiltottam az exem, most mi legyen?

Figyelt kérdés
Békében váltunk el, viszont nekem még mindig nagyon fáj ez az egész, bevallom kicsit kifordultam magamból. A lényeg, hogy enyhén ittas állapotban dühömben letiltottam. Már bánom, mert tényleg nem érdmelte meg. Ha bejelölöm lebukok a kis produkciómmal, viszont előbb-utóbb megtudja és nem akarom, hogy azt higyje utálom.
2020. dec. 20. 22:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%
Nincs azzal gond, ha megpróbálod, max. nem jön össze, na és! Lehet, hogy örül neki, hogy így történt, ki tudja, hogy már tudja-e egyébként is. Legalább akkor le tudod rendesen zárni, nálam is volt ilyen.
2020. dec. 21. 05:52
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

Ebben a sztoriban a részeg éned jobban tudja mire van szükséged, mint a józan 😀

Zárd ki az életedből az exet, és indulj el a gyógyulás útján 🙂

2020. dec. 21. 13:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mázlista!

Én részegen felhívtam, a porba aláztam magam, és visszakönyörögtem. Aztán jött fél év, amikor ő alázott engem, majd a végén félrekúrt egy másik pasival zárásként.

Elbuktam egy fél évet az életemből, így visszagondolva akkor is jobban szórakoztam volna, ha egy éhes krokodillal zárnak össze ennyi időre.

Komolyan irigyellek! Mit ittál? Legközelebb én is inkább azt fogok!

2020. dec. 21. 13:57
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem így hagyom a dolgot. Egyre jobban örülök, hogy így alakult, lehet a részeg énem tényleg jobban tudja mire van szükségem :D

Nagypapám kerítésszaggató vendégváró pálinkájából 3-at, meg házi bort. :D

2020. dec. 22. 17:00
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Anno én meg ilyen kombótól írtam rá. :D Bárcsak inkább letiltottam volna, nem csak másnap, amikor felfogtam...
2020. dec. 22. 18:02
 26/26 anonim ***** válasza:
64%

"Nagypapám kerítésszaggató vendégváró pálinkájából 3-at, meg házi bort. :D"

Nagyapám - Isten nyugosztalja - olyan almapálinkát tudott főzni, hogy a rozsdamaró tini csajoknak való likőr volt mellette.

A házi bora pedig a világ legrosszabbja volt, viszont az biztos, hogy megakadályozta volna, hogy telefonáljak, mert pár pohár után 2-nél tovább nem tudott számolni az ember, azzal meg max a főtaxit lehet felhívni :)

Azt hiszem az öreg tényleg tudta, hogy mi a párkapcsolati válságok megoldása.

2020. dec. 22. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!